Skanska inaugurează prima clădire a proiectului Campus 6

Skanska inaugurează Campus 6.1, prima clădire finalizată din complexul Campus 6, proiect care marchează extinderea Skanska în zona de Vest a capitalei.

Clădirea Campus 6.1 este certifiată LEED Gold și integrează soluții sustenabile pentru minimizarea amprentei asupra mediului care totodată vor reduce semnificativ costurile de operare. Utilizarea celor mai noi tehnologii în scopul de a crește nivelul de wellbeing al utilizatorilor clădirilor și de a scădea amprenta ecologică a proiectelor dezvoltate este o parte esențială a filosofiei Skanska la nivel global, principii de la care Campus 6.1 nu face excepție.

Campus 6 aduce o suită de noutăți pe piața clădirilor de birouri din România, printre care se numără implementarea sistemelor de măsurare și monitorizare a factorilor ambianți. Inovatoare este și recepția virtuală a complexului, parte din aplicația integrată a Campus 6, care va furniza informații despre clădire și facilitățile oferite, cât și servicii precum car sharing și bike sharing.

„Campus 6.1 este rezultatul minunat al unui efort cumulat al intregii echipe Skanska si al partenerilor si clientilor nostri. Utilizatorii sunt cei care ne inspiră să construim clădiri inovatoare, iar Campus 6 este o soluție pe care o aducem pe piața de birouri ca răspuns la nevoile generației lor. Livrarea primei faze a proiectului face parte din strategia de dezvoltare sustenabilă pe care o avem pentru zona de Centru-Vest a Bucureștiului și se va continua prin construcția celor trei clădiri care vor întregi complexul”, declară Aurelia Luca, Managing Director Skanska Property România.

Proiectul cuprinde grădini urbane dotate cu prize electrice și Wi-Fi, precum și spații exterioare proiectate special pentru întruniri de business și sociale, restaurante și cafenele cu terase. Angajații și partenerii companiilor care au birourile în clădire se vor putea întâlni, lucra și relaxa aici.

Dezvoltarea complexului Campus 6 nu se oprește aici, proiectul având prevăzute în total patru etape, cu o suprafață închiriabilă totală de 81.000 mp. Și prin acest proiect, Skanska își propune să ofere un mediu de lucru sănătos pentru utilizatorii spațiilor de birouri, care să le permită și să îi încurajeze să își atingă potențialul maxim.

Vânzarea Campus 6.1 s-a numărat printre cele mai mari tranzacții ale anului, CA Immo fiind compania care a cumpărat clădirea pentru o sumă de 53 de milioane de euro. Campus 6.1 este cea de-a patra clădire de birouri construită şi vândută de Skanska pe piața din România.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...