Sistemul de parcare de la Aeroportul Henri Coandă, modernizat complet

Sistemul de plată a parcării de la Aeroportul Internațional Henri Coandă din București se află într-un proces de modernizare. Pe lângă recunoașterea automată a numărului de înmatriculare a fost introdusă și plata cu cardul la ieșire.

Modernizarea parcărilor de la Aeroportul Otopeni face obiectul unui program de investiţii început pe 15 mai 2021 şi care este prevăzut să se încheie în iunie 2023. În prezent, lucrările sunt finalizate în proporţie de 85%.

La finalul lucrărilor, plata parcării se va face și printr-o aplicaţie mobilă sau SMS. În prezent, parcarea poate fi achitată cu numerar sau card bancar la cele 16 automate de plată din parcările Sosiri, Plecări şi Termen Lung.

Există și două puncte de încasare cu operator (amplasate la Terminalul Plecări şi pe culoarul de legătură dintre Plecări şi Sosiri).

Aeroportul Henri Coandă Bucureşti are 1.793 locuri de parcare din care Parcare Plecări (437 locuri), Parcare Sosiri (588 locuri), Parcări Termen lung (768 locuri). O oră de parcare costă 10 lei, iar 30 de minute costă 5 lei.

CITEȘTE ȘI: Biletele pe ruta către Aeroportul Otopeni pot fi plătite direct cu cardul, în tren

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...