Singura fabrică de ciocolată integral românească intră în insolvență

Food Land Galactic Baia Mare, în prezent singura fabrică integral românească de ciocolată, a solicitat deschiderea procedurii de insolvență cu scopul declarat de a depăși impasul în care se regăsește.

Compania, care se confruntă cu dificultăți financiare în ultima perioadă, a apreciat că cea mai potrivită cale de a se proteja, în contextul economic actual, dar și de a salva fabrica, este accesarea procedurii de insolvență.

Această procedură oferă posibilitatea unei companii aflate în dificultate de a se proteja prin mecanisme prevăzute de legislația în vigoare, dar și posibilitatea de a se reorganiza și de a reintra în circuitul comercial ca urmare a îndeplinirii cu succes a unui plan de reorganizare negociat de practicianul în insolvență desemnat, societate și creditorii săi.

Food Land Galactic Baia Mare produce de 25 de ani dulciuri în România, având aproximativ 300 de rețete proprii, sub conducerea și ghidajul ciocolatierului Liviu Fagi.

Compania fabrică produse dulci atât sub brandul propriu, Galactic, cât și sub umbrela altor branduri, pentru principalele supermarketuri și hipermarketuri de pe piața din România.

MAI MULTE | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Günthart, fabrica de ciocolată la Mediaș

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...