Simona Halep continua seria de investitii imobiliare

imagine ponturi-bune simona halep

Cel mai de seama ambasador al Romaniei ultimilor ani, constanteanca Simona Halep, fost numar 1 WTA, a strans, doar din premiile din tenis, aproape 30 de milioane de dolari. Avand in jur sfatuitori de calitate, printre care si cel care a fost ani la rand cel mai bogat dintre romani, Ion Tiriac, Halep a hotarat sa-si investeasca banii in imobiliare si turism, domenii cu mare potential in tara noastra.

In urma cu un an si jumatate, Simona a achizitionat, pentru 2 milioane de euro, hotelurile Drachenhaus din Brasov si Poiana Brasov. Desi unitatea de 4 stele din Poiana Brasov, cu 24 de camere, un apartament, sauna, restaurant si bar a fost la mare cautare, cu peste 20 000 de turisti si recenzii foarte bune, Halep a initiat un amplu proces de reamenajare care, conform realitatea.net, va incepe pe 1 aprilie, va costa in jur de 500 000 de euro si va mari capacitatea de cazare, cladirii findu-i adaugat un etaj.

Lucrarile vor fi coordonate de un arhitect constantean, iar sportiva nu va participa la acestea, in perioada martie-aprilie urmand sa participe la o serie de turnee de tenis in SUA. In aceste zile se disputa meciurile turneului de la Indian Wells, California. Calificata in optimile de finala ale competitiei, Halep lupta atat pentru premiile consistente (premiile totale trec de 7 milioane de dolari), cat si pentru a reveni pe primul loc in circuitul WTA. Ea este vazuta ca principala favorita, unele dintre cele mai pariate ponturi pariuri la tenis fiind ca Halep castiga sau joaca finala.

Cele doua hoteluri din zona Brasovului nu sunt singurele investitii pe care Simona Halep le-a facut in ultimii ani. In 2017, sportiva a deschis o cafenea in orasul natal, pe care intre timp a inchis-o, pentru a face loc unui hotel boutique de 5 stele. De altfel, cu ajutorul familiei, a mai construit un hotel in statiunea Mamaia.

Ea mai detine o vila de 600 000 de euro in Constanta, langa care a construit un bloc cu doua etaje. Pentru familie, sportiva a ridicat mai multe vile, care se presupune ca ar fi costat peste o jumatate de milion de euro. In zona Mamaia, Halep a ridicat un bloc cu 22 de apartamente de lux, iar conform unor surse locale, ar mai detine un alt bloc de locuinte, aflat in constructie.

Pe langa achizitiile si constructiile din Brasov si Constanta, Halep a cumparat si un apartament de 400 000 de euro in Bucuresti, orasul in care locuieste in cea mai mare parte a timpului in care nu este la competitii. Foarte probabil, familia Halep are si alte proiecte imobiliare in dezvoltare, dar despre acestea nu a rasuflat nimic in presa.

Investitiile fostului numar 1 WTA nu se limiteaza doar la imobiliare. Garajul acesteia contine masini a caror valoare se apropie de un milion de euro, cele mai multe dintre ele fiind premii din partea sponsorilor. La sugestia consilierului sau economic, Ion Tiriac, Simona Halep sustine si o echipa de hochei pentru junioare. Aceasta isi desfasoara antrenamentele in cadrul Patinoarului Tiriac – Telekom Arena din Bucuresti, intr-un parteneriat cu Telekom, Dedeman (sponsor -Simona Halep), Allianz-Tiriac si Skoda.