Signature Brașov, cel mai nou proiect imobiliar din oraș

Signature Brașov cuprinde doua clădiri rezidențiale și două adiancente cu 3 nivele subterane insumand 342 de locuri de parcare.

Signature Manhattan, prima cladire dezvoltata, va intampina locatarii in cele 195 de apartamente dispuse pe 14 nivele incepand cu primavara lui 2017, in timp ce Signature Brooklyn, cu cele 119 apartamente si 16 birouri/spatii comerciale, urmeaza a fi finalizata spre sfarsitul anului 2017.
Signature Brașov are un design in stil newyorkez, cu spatii largi de locuit, gandite pentru confortul clientului, ferestrele tip cortina pe toata inaltimea peretelui si cel mai modern si elegant mod de incalzire si racire, sistemul HVAC, fara calorifere care sa incarce spatiul de locuit.
Clasa energetica A si conceptul Smart Home, precum si finisajele interioare de lux: tavane extensibile, iluminate cu LED, tapete constructive anti-crack decorate cu vopsea lavabila, pereti baie placati cu ceramica si cu oglinda, pardoseli camere- parchet laminat import si bai ceramica import, la fel ca si obiectele sanitare, usile de interior impresionante, cu inaltimi de 2.4 m, asortate ca finisaj parchetului, definesc Signature Brasov ca fiind diferit, inteligent, cool.

Signature Brașov, locația

Dezvoltat intr-una din zonele care au inregistrat cea mai rapida dezvoltare, la cativa pasi de cele mai bune magazine de retail din Brasov (Carrefour, Media Galaxy, Praktiker, Bricostore, Kaufland, Decathlon, DM, Mobexpert etc), Signature Brașov ofera un loc de joaca pentru copii privat cu cafenea si bistro si in acelasi timp are acces facil la toate mijloacele de transport in comun, centre de business si restaurante.
SIGNATURE REAL ESTATE SRL este o companie de dezvoltare romano-americana, un puternic investitor din New York, care garanteaza o executie vestica de calitate net superioara, o livrare rapida si la termen a apartamentelor, precum si stabilitatea financiara pentru a securiza toate platile in avans.
- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...