Side Grup închiriază 1500 mp în CTPark Oradea Cargo Terminal

Side Grup, companie din domeniul curățenie si igienă, a închiriat 1.500 mp în CTPark Oradea Cargo Terminal, primul parc industrial cu terminal cargo aerian din România.

Compania a fost înființată în 2003 și se ocupă cu distribuția de produse destinate aplicațiilor profesionale de igienă, curățenie și menaj pentru segmentele HoReCa, retail și industrial

Side Grup are un spațiu de depozitare de 17.000 mp și comercializează un portofoliu de peste 4.000 de produse, atât mărci proprii, cât și private. Cu 230 de angajați, compania a înregistrat în 2021 afaceri de 35 milioane euro.

CTPark Oradea Cargo Terminal este construit pe un teren cu o suprafață de 14,4 hectare și beneficiază de conexiune directă cu Aeroportul Oradea.

Proiectul include trei clădiri cu o suprafață închiriabilă totală de 60.000 mp, o platformă de garare a avioanelor și cale de rulare, care face legătura dintre platforma de staționare a aeronavelor și pista aeroportului.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: Lotus Center a cumpărat complexul multifuncțional Oradea Plaza

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...