Sibiu va participa la Târgul de Turism al României

Sibiul va fi promovat la Târgul de Turism al României, în perioada 17-20 noiembrie.

Oferta Sibiului va fi prezentată anul acesta prin materiale tipărite actualizate precum broșura generală a Sibiului, calendare lunare cu evenimentele culturale și hărți, broșura cu care Sibiul se prezintă ca viitoare Regiune Gastronomică Europeană, dar și prin intermediul informațiilor oferite direct la standul Municipiului Sibiu.

Și de această dată proprietarii unităților de cazare au fost invitați de Primăria Sibiu să distribuie din standul orașului materiale prin care își promovează oferta.

Ca în fiecare an, standul Municipiului este alăturat celui care promovează județul Sibiu, fiind organizat de Asociația Județeană de Turism. Standul Sibiului poate fi găsit în Pavilionul Romexpo, în hala C2, la nr. 53.

Municipiul Sibiu a produs o nouă broșură de promovare a orașului, tipărită în română, engleză și germană. Materialul dezvăluie turistului multiplele fațete ale Sibiului: Sibiul medieval, Sibiul de legendă, Sibiul meșteșugarilor, Sibiul multicultural, Sibiul muzeelor, Sibiul redescoperit, Sibiul Gurmand, Sibiul verde si Sibiul cultural. O secțiune este dedicată împrejurimilor orașului. Broșura mai conține o hartă a centrului istoric cu principalele obiective, informatii despre modurile de a ajunge în Sibiu, dar și un tabel cu unitățile de cazare din oraș.

Acest material va fi disponibil turiștilor cu titlu gratuit în Centrul de Informare al Primăriei Sibiu din sediul instituției situat în Piața Mare.

Sibiu City App a fost actualizată

Lansată în 2013 la Târgul de Turism al României, aplicația Sibiu City App a fost actualizată în luna octombrie 2016. Cei care instalează aplicația pe dispozitivul mobil vor putea găsi aici informatii privind atracțiile turistice ale orasului, diverse trasee în Sibiu si împrejurimi însoțite de hărți electronice, o listă a ghizilor turistici, evenimentele culturale care au loc în oraș, precum si posibilitățile de cazare și masă disponibile. În aplicație a fost făcută legătura și la camerele web din centru istoric și grădina zoologică. Ca instrumente utile, aplicația oferă o hartă a automatelor și spațiilor de parcare, o listă a firmelor care închiriază mașini și biciclete și o listă a firmelor de taximetrie.

Aplicația este disponibilă gratuit pentru dispozitive mobile cu sisteme de operare Android și iOS.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...