Salonul Imobiliar București: A crescut interesul dezvoltatorilor pentru locuințe de calitate

Aproximativ 8.800 de persoane au trecut pragul Salonului Imobiliar București, organizat week-endul trecut la Palatul Parlamentului.

  • Odată cu noile proiecte lansate la SIB se remarcă interesul dezvoltatorilor pentru produse ce oferă o calitate superioară a locuirii, cu numeroase facilități, dar și evenimente gândite pentru rezidenți.

  • Consultanții imobiliari au venit și cu produse gândite pentru românii din diaspora, care doresc să investească banii economisiți în sectorul imobiliar local.
  • O mare parte a cererii s-a îndreptat către locuințe care se încadrează în programul Prima Casă, dat fiind că doar 25% din plafonul alocat pentru acest an mai este disponibil.
  • Studenții din provincie care încep în curând un nou an universitar au putut găsi oferte de închiriere, Salonul Imobiliar București fiind singurul unde sunt expuse atât oferte de pe piața nouă, cât și din cea veche. 
- Publicitate -

Ultimele

Un nou retailer polonez intră pe piața românească. Wittchen deschide în Parklake

Retailerul polonez de articole premium din piele, Wittchen, va deschide primul magazin din România în centrul comercial ParkLake din...