Showroom Eka Interior Design in Bucuresti

Eka Interior Design a deschis, la inceputul lunii octombrie, cu o investitie de peste 500.000 de euro, un nou showroom de mobilier, corpuri de iluminat si accesorii de lux.

Unitatea se intainde pe o suprafata de expunere si depozitare de 800 de metri patrati, sunt prezentate produse de calitate ce poarta amprenta stilului Art Deco.

Showroomul Eka Interior Design este situat pe strada Nicolae Caramfil nr 87, sector 1, Bucuresti, in cadrul cladirii Eka Business Center si poate fi vizitat de luni pana vineri intre orele 09.00-20.00 si sambata intre orele 09.00-16.00.

Eka Investment Group este o companie cu afaceri in domeniul dezvoltarilor imobiliare si a pietei de retail de mai bine de 10 ani detinand si cunoscutele branduri Balizza si Only for you.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...