Shopping City Satu Mare se deschide în data de 6 decembrie

NEPI Rockcastle anunță că Shopping City Satu Mare se va deschide în 6 decembrie. Este cel de-al 18-lea centru comercial din portofoliul local al companiei.

Shopping City Satu Mare va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 29.000 de metri pătrați, dispusă pe două niveluri.

Am investit peste 40 de milioane de euro în acest centru comercial, care va redesena peisajul local de retail și divertisment. Know how-ul acumulat din întreaga noastră rețea de mall-uri ne arată că vizitatorii vor acum o experiență care să depășească nivelul de shopping. Oamenii caută modalități diverse de a-și petrece timpul liber împreună cu familia, prietenii, apropiații, vor să experimenteze meniuri diverse, astfel că, în Shopping City Satu Mare, vor descoperi un mix complex, între magazine, restaurante și cinema”, declară Lavinia Finta, Center Manager, Shopping City Satu Mare.

Printre brandurile pe care centrul comercial le va găzdui se regăsesc Carrefour, New Yorker, LC Waikiki, Douglas, Orsay, CCC,  Kenvelo, Office Shoes, Smyk, Noriel, Hervis, Intersport, Altex, Pepco, Kendra, Splendor, KFC, Animax, dm sau BSB.

Shopping City Satu Mare va găzdui primul hypermarket Carrefour din oraș, cu o suprafață totală de 10.000 de metri pătrați. Vizitatorii care aleg să vină cu mașinile personale vor avea la dispoziție peste 1.000 de locuri de parcare.

În primăvara anului 2019 este programată și deschiderea unui cinematograf.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...