Shopping City Râmnicu Vâlcea s-a deschis oficial

Shopping City Râmnicu Vâlcea, primul centru comercial full concept din regiune, a fost dezvoltat de NEPI Rockcastle.

După o investiție de 40 de milioane de euro, proiectul găzduiește o ofertă de peste 70 de spații comerciale pentru toate categoriile de vârstă și interese, pe o suprafață închiriabilă de 27.900 metri pătrați, și generează peste 700 locuri de muncă pentru județul Vâlcea. Pentru vizitatori, centrul comercial a pregătit un program special de spectacole și oferte.

Printre magazinele care își așteaptă clienții se numără New Yorker, Deichmann, Hervis, Altex, DM, Marionnaud, Jysk, Noriel, Top Shop, Various Brands, Bigotti, Gloria, Atmosphere, Marelbo, Paolo Botticelli, Benvenuti, English Home, Optiplaza, Anna Cori, Bijuteria Stil, Sport Vision, Orsay, Douglas, Gatta, Takko, Gerovital, Office Shoes, Optiblu, Meli Melo, Penti, Vitamix, Pro Beauty Shop, Splend’or, TUI, CCC, PEPCO, Sensiblu, Yves Rocher, Fresh Clean, Credit Amanet, IQ Box, Inmedio, RCS & RDS, Silka, Animax, Arsis, Cremeria Marco, Max Bet, Energy Kids, Zvon Café, Picior de Plai, Help Net, Contakt, KFC, Salad Box, Dabo Döner, Pizza Romana, Casa Românească și Spartan.

Mai mult, cu ocazia inaugurării, centrul comercial a pregătit pentru vizitatori oferte speciale, tombole cu premii și reduceri de până la 75% la branduri precum New Yorker, Atmosphere, Orsay, Anna Cori, English Home, Optiplaza, Douglas, Yves Rocher, Meli Melo, Gerovital, Optiblu, Gatta, Penti, CCC, Jysk, Deichmann, Sport Vision, Penti, Various Brands sau Noriel. Surprizele și evenimentele speciale vor continua pentru vâlceni pe 9 decembrie, cu un spectacol susținut de Lidia Buble și Andra, iar pe 10 decembrie, Gașca Zurli  îi va aștepta pe cei mici cu distracție și voie bună.

„Marcăm astăzi inaugurarea Shopping City Râmnicu Vâlcea, un centru comercial de care suntem extrem de mândri și care conturează un an cu multe proiecte de anvergură pentru NEPI Rockcastle. Decizia de a investi în Râmnicu Vâlcea se datorează potențialului semnificativ al întregii regiuni și este o dovadă clară a angajamentului nostru de a dezvolta piața de retail din România. Shopping City Râmnicu Vâlcea nu este doar unul dintre cele mai importante centre comerciale din portofoliul companiei noastre, dar și cel mai important mall din regiune, prin oferta comercială și designul modern al clădirii. Este mall-ul de care sunt sigur că se vor bucura toți vâlcenii.”, spune Sebastian Mahu, Head of Asset Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Alături de brandurile inaugurate de Shopping City Râmnicu Vâlcea, astăzi își deschide porțile și hipermarketul Carrefour, cu o gamă de peste 50.000 de produse, o suprafață de vânzare de 7.500 de metri pătrați și 300 de angajați, fiind astfel unul dintre cei mai importanți angajatori din oraș.

„Ne bucurăm să ne implicăm în viața comunității din regiunea Vâlcea cu cel mai nou şi inovator concept de hipermarket, în care locuitorii pot găsi într-un spațiu modern și prietenos tot ceea ce au nevoie, sub același acoperiș. Oferim o nouă experiență de cumpărături, dintr-o gamă de peste 50.000 de produse, la cele mai înalte standarde de calitate. Nu lipsesc soluțiile inovatoare, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici, precum locul de joacă special amenajat lângă <<CASA FAMILIEI>> sau case de marcat <<SELF CHECK-OUT>> pentru mai multă rapiditate, wifi gratuit în magazin și spații dedicate încărcării telefoanelor mobile de la acumulatori externi în zona specială de snacking, unde se pot relaxa şi unde pot beneficia de produse de fabricaţie proprie. De asemenea, punem la dispoziția vâlcenilor o paletă variată de servicii financiare simple și rapide, totul pentru o viață mai bună”, a declarat Cătălin Samara, Director Marketing, Digitalizare și IT Carrefour România.

Unicitatea proiectului Shopping City Râmnicu Vâlcea este dată și de designul și arhitectura moderne, materialele de calitate superioară și de dotările de ultimă generație. Centrul comercial este aliniat celor mai înalte standarde aplicate de NEPI Rockcastle tuturor proiectelor de retail dezvoltate până acum. Intrările impresionante și lumina naturală obținută datorită luminatoarelor de mari dimensiuni, integrate în acoperișul clădirii, sunt câteva dintre elementele care fac din Shopping City Râmnicu Vâlcea un centru comercial unic în regiune.

Suplimentar, centrul comercial a investit în facilitarea accesului vizitatorilor prin montarea de sensuri giratorii și prin construcția unui drum de legătură cu patru benzi.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...