Shopping City Piatra Neamț – cum va arăta centrul comercial și care sunt chiriașii

Shopping City Piatra Neamț va dispune de o suprafață închiriabilă de 28.000 de mp și va găzdui primul hypermarket Carrefour din județ și primul cinematograf multiplex ultra-modern din regiune, Cinema City

La doar câteva luni de la anunțul demarării lucrărilor de construcție la Shopping City Piatra Neamț, dezvoltatorul imobiliar NEPI anunță primele branduri care vor fi prezente în cel mai modern centru comercial din nord-estul României.

Mixul de magazine va fi unul complet, cu branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese: modă, frumusețe, sport, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copiii, o ofertă variată de restaurante și cafenele, precum și diverse opțiuni de divertisment și petrecere a timpului liber.

Astfel, New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Pepco, Deichmann, Kendra, Intersport, Altex, Sensiblu, Helpnet, dm drogerie markt, Animax și Zvon Café sunt doar câteva dintre brandurile de care se vor bucura cei care vor trece pragul Shopping City Piatra Neamț, ce urmează să își deschidă porțile la finalul anului.

Un punct de atracție important va fi primul cinematograf multiplex ultra-modern din regiune, Cinema City, cu şase săli dotate cu cele mai moderne tehnologii, în care spectatorii vor putea viziona filme 2D şi 3D la o calitate superioară.

Zona de divertisment va fi completată de cazinoul Maxbet, deschis non-stop, cu slot machines de ultimă generație și un spațiu de relaxare cu bar. De asemenea, Max Fun va deschide la Shopping City Piatra Neamț o nouă zonă de distracție cu bowling, biliard și activități de recreere.

„Ne dorim să ajutăm Piatra Neamț să ajungă destinația numărul unu de turism din zona Moldovei. Credem că resursele și atracțiile există deja, ce mai rămâne de făcut este să le punem în valoare din punct de vedere comercial și aici e rolul nostru cu acest nou centru.”, a menționat Sebastian Mahu, Asset Manager în cadrul NEPI.

Odată cu inaugurarea centrului comercial, la finalul anului 2016, Shopping City Piatra Neamţ va aduce și primul hypermarket Carrefour din Piatra Neamț, care a început deja amenajarea suprafaței de 10.000 de mp. Cu circa 250 de angajați care vor fi implicați în activități comerciale, lucrând și în laboratoarele proprii de brutărie, gastronomie, patiserie, cofetărie și pizza-rotiserie, Carrefour va deveni unul dintre cei mai importanți angajatori din oraș.

NEPI continuă și la Piatra Neamț tradiția de a încheia parteneriate strategice cu ancore cu acoperire internațională pentru toate centrele sale comerciale, încurajând, în același timp, dezvoltarea economiei locale, prin alocarea de spații comerciale pentru cele mai bune concepte comerciale ale agenților locali.

Există un interes sporit pentru ocuparea spațiilor din Shopping City Piatra Neamț. Suntem mândri să anunțăm că, după doar câteva luni de la anunțarea începerii lucrărilor de construcție la cel mai nou și modern centru comercial din nord-estul țării, numeroase branduri internaționale, dar și locale, își pregătesc deja spațiile pentru a-i primi pe locuitorii din regiune.”, a explicat Sebastian Mahu, Asset Manager în cadrul NEPI.

Shopping City Piatra Neamț, date cheie

  • Centrul comercial este construit pe un teren de 7 hectare, iar, la finalizarea dezvoltării sale, va avea o suprafață închiriabilă de 28.000 metri pătrați;
  • Parcarea cu până la 1000 de locuri va oferi acces direct către zona de cinema – distracție – fitness – food court
  • Pentru integrarea armonioasă în comunitatea din Piatra Neamț a proiectului, dezvoltatorul a luat în considerare construirea a două sensuri giratorii, care vor fluidiza traficul în zonele Decebal și Bistriței
  • Centrul comercial este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79
- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...