Shopping City Galați extins cu peste 21.000 mp

NEPI Rockcastle a inaugurat prima etapă a proiectului de extensie a Shopping City Galați, început în martie anul acesta, cu o investiție de aproximativ 30 de milioane de euro.

Oferta Shopping City Galați este astfel completată cu noi branduri de fashion, beauty și destinații de divertisment, multe dintre ele aduse în premieră în regiune. Proiectul adaugă 21.000 mp la suprafața existentă de 27.000 mp, unde vor fi inaugurate peste 50 de spații comerciale.

Shopping City Galați își aliniază oferta la noile exigențe ale clienților, prin dezvoltarea segmentelor de cumpărături și divertisment. Noul centru comercial este dispus pe două niveluri, cel de-al doilea, construit în cadrul extensiei, fiind dedicat exclusiv segmentului de divertisment – restaurante, cafenele, cinema și terasă exterioară. De asemenea, vizitatorii vor avea acces la branduri noi de fashion și beauty, internaționale și locale, gata să răspundă tuturor categoriilor de nevoi.

Oferta Shopping City Galați ajunge, în urma extensiei, la peste 50 de spații comerciale, consolidând astfel poziția regională centrului. Mai mult, extensia Shopping City Galați, ridică investiția NEPI Rockcastle în Galați la aproximativ 70 de milioane de euro, una dintre cele mai mari din județ, și numărul de locuri de muncă la peste 600, devenind astfel un contributor important la economia locală.

„Investițiile din ultimii ani reafirmă angajamentul puternic al NEPI Rockcastle față de dezvoltarea pieței de retail din România și, totodată, față de clienții noștri. Suntem un investitor consecvent, care își respectă promisiunea făcută clienților prin crearea de centre comerciale dominante regional, la standarde înalte de calitate, care să ofere celor care ne trec pragul cea mai avansată experiență de shopping și divertisment. Suntem alături de clienții noștri și ne îmbunătățim constant oferta plecând de la nevoile celor care ne trec pragul, iar extensia Shopping City Galați o dovedește.”, spune Sebastian Mahu, Asset Manager in cadrul NEPI.

Premiere în Galați – branduri de fashion și Cinema City

În prima etapă a proiectului de extensie, vizitatorii găsesc în centrul comercial unele dintre cele mai importante branduri de fashion și beauty, precum Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Sephora, Douglas, Office Shoes, Hervis, Ecco, Kido Bambini, Teilor, Orsay, Buzz, Bigotti, Sport Vision, Lee Cooper, LEVIs, Book City, MeliMelo Home, Braiconf, Kultho, ProfiHairShop, Yves Rocher, Gerovital, Flormar și Penti.

Divertismentul este un punct de referință în reinventarea experienței Shopping City Galați. Una dintre destinațiile vedetă ale acestei inaugurări este cinematograful multiplex Cinema City, dotat cu 8 săli 2D şi 3D, complet digitalizate, care, din 17 noiembrie, le va oferi clienților oportunitatea de a viziona producțiile cinematografice favorite. Mai mult, zona de restaurante și cafenele este îmbogățită cu noi destinații, precum Fuel Cafe, Yoyo Donuts, Pizza Hut și Starbucks.

Proiectul de extensie a Shopping City Galați va continua și în perioada următoare, aducând noi branduri și opțiuni de divertisment pentru locuitorii din Galați.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...