Shoping City Timișoara și-a deschis porțile pentru clienți

Shopping City Timișoara își deschide porțile începând de astăzi, 31 martie 2016, în urma unei investiții de 83,8 milioane de Euro, realizată de compania de dezvoltare și investiții New Europe Property Investments (NEPI).

Cel mai nou și modern mall din afara Capitalei este construit pe un teren de 18 hectare, în două etape, și odată cu finalizarea dezvoltarii sale va ajunge la o suprafață închiriabilă de 70.000 mp, deservind întreaga regiune de vest a țării.

„Putem spune că, dezvoltat într-un timp scurt și beneficiind de cele mai noi materiale și tehnologii pentru construirea sa, Shopping City Timișoara este unul dintre cele mai de succes proiecte imobiliare de pe agenda NEPI de anul acesta. Vizitatorii nostri vor descoperi aici un centru comercial grandios, care aduce împreună cele mai recunoscute branduri naționale și internaționale. Iar datorită multiplelor opțiuni de petrecere a timpului liber, mall-ul devine, începând de astăzi, un loc de întâlnire emblematic pentru oraș și kilometrul zero al evenimentelor sociale pentru întreaga regiune,” a spus Tiberiu Smaranda, Director Executiv NEPI.

Anul trecut, la finalul lunii noiembrie, a fost inaugurată prima fază, cu primul hypermarket Carrefour din regiune și cel mai mare magazin Media Galaxy din zonă, alături de alți retaileri.Deschidere Shopping City Timisoara 3

Odată cu inaugurarea de astăzi, a celei de-a doua faze, Shopping City Timișoara aduce clienților săi cele mai cunoscute branduri de modă, încălțăminte, accesorii, parfumerie, articole sportive și articole pentru copii, dar și cea mai generoasă ofertă de distracție și petrecere a timpului liber din vestul țării. Întreaga ofertă de produse și servicii este perfect adaptată nevoilor comunității timișorene. 

„Suntem bucuroși să avem alături, în acest proiect ambițios, retaileri cu care am dezvoltat parteneriate de succes în majoritatea centrelor noastre comerciale dar și companii cu care am colaborat pentru prima dată. Împreună vom putea genera experiențe de cumpărărturi și distracție la standarde internaționale pentru timișoreni”, a adăugat Tiberiu Smaranda. 

Zara, unul dintre cele mai populare lanțuri de magazine de îmbrăcăminte și accesorii din lume, aduce, în exclusivitate în noul centru comercial, un concept implementat pentru prima dată în Europa, chiar în aceste zile și dedică o zonă extinsă conceptului Trafaluc.

LC Waikiki deschide primul său magazin din Timișoara iar grupul LPP aduce în premieră în oraș brandurile Reserved, House, Cropp și Sinsay.

La Shopping City Timișoara, timișorenii descoperă de astăzi noi concepte precum Suvari și Escudo, alături de alte branduri consacrate de fashion, sport și încălțăminte: Adidas, Benvenuti, Bershka, C&A, CCC, Colin’s, Deichmann, H&M, Gatta, Hervis, Intersport, Kenvelo, Koton, Levi’s, Motivi, New Yorker, Noriel, Office Shoes, Orsay, Penti, Pepco, Pimkie, Pull&Bear, Salamander, Sport Vision, Stradivarius, Tezyo, Tom Taylor, Triumph.

La capitolul opțiunilor de cumpărături de accesorii, cosmetice și alte produse pentru îngrijire, Shopping City Timișoara găzduieste magazine precum Sephora, Douglas, Kendra, dm, Kultho, Splend’or, Be in Time, Sabrini, Sevda, Meli Melo cât și magazine monobrand precum Pupa, Yves Rocher, Penti sau Teilor dar și un salon de înfrumusețare.

Și segmentul Home & Deco este acoperit cu generozitate de magazinele Cador, English Home și Top Shop.

Deschidere Shopping City Timisoara 2Cele mai recente inovații în materie de gadgeturi, telefonie și produse electronice și electrocasnice sunt disponibile în magazinele Media Galaxy, Orange, Eta-2u, Flanco, RCS&RDS, Arsis, Germanos.

Mix-ul de retail este completat armonios de conceptul cu adevărat unic de divertisment. Astfel, vedeta incontestabilă a zonei de distracție este cel mai mare și mai modern cinematograf din afara Capitalei și singurul din țară care reunește sub același acoperiș tehnologiile 4DX și IMAX,  multiplex-ul Cinema City cu 13 săli de proiecție unde pot fi vizionate cele mai noi blockbustere.

Cinematograful va fi deschis timișorenilor începând cu 15 aprilie.

Pentru pasionații de fitness și un regim de viață sănătos, Shopping City Timișoara vine cu cea mai modernă sală de sport Smartfit, care oferă servicii de fitness, aerobic, indoor cycling, functional training și wellness, dar și o piscină semi-olimpică.

Shopping City Timișoara aduce vizitatorilor săi, în premieră, o zonă de divertisment pentru toate vârstele: centrul de distracție THE JACK & PLAY AGAIN, dotat cu 8 piste de bowling, 10 mese de biliard, darts, simulatoare și alte jocuri distractive, un casino deschis non-stop cu 70 de slot machines de ultimă generație și rulete electronice dar și o zonă de cafenea și relaxare.

Pentru copii, Shopping City Timișoara a pregătit Fun Planet, cel mai mare și mai complex spațiu de joacă din oraș, care ocupă o suprafață de 350 mp. Astfel, părinții se vor putea bucura de cumpărături și relaxare fără a purta grija celor mici.

Pe partea de food court, timișorenii vor putea alege dintr-un mix de opțiuni pentru toate gusturile, de la branduri precum KFC, Pizza Hut, Chopstix, Mesopotamia, Salad Box, Hercule, 3F, Transylvania Burger, TLV. Oferta de cafenele include Cafe Viena, Ado Café Cafe Lumiere și Starbucks.

Vizitatorii au acces la o gamă completă de servicii, printre care se numără serviciile bancare și de schimb valutar oferite de Raiffeisen Bank și casele de schimb valutar, farmacii SensiBlu și HelpNet, optică medicală de la OPTIblu și Opticris, cei mai cunoscuți tour operatori TUI Travel și Christian Tour, pet shop Zoocenter, telefonie Orange, Arsis, Germanos, Inmedio, florărie și curățătoria Lava e Cuce.

Pentru a completa și facilita experiența de cumpărături, Shopping City Timișoara pune la dispoziția clienților săi nu mai puțin de 2.700 de locuri de parcare gratuite.

Odată cu deschiderea sa din 31 martie, la ora 10:00, Shopping City Timișoara, își așteaptă clienții cu oferte generoase, reduceri de pana la 30% la colecțiile de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru primavară – vară, valabile doar în perioada inaugurală.

Îi așteptăm pe timișoreni cu mare drag la o serie de super concerte pentru a ne bucura împreună de marele eveniment: Andra, Vama, Phaser, Robin and The Backstabbers, Vița de Vie, ansamblul folcloric Doina Timișului și Gașca Zurli cu spectacolul “Am o căsuță mică”.

Puteți vizita www.shoppingcitytm.ro pentru a afla mai multe detalii despre ofertele magazinelor, precum și evenimentele desfășurate în cadrul Shopping City Timișoara.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...