Shop Einstal – sursă completă de echipamente și accesorii pentru instalațiile termice și sanitare

Shop Einstal se poate numi cu ușurință magazinul instalatorului sau locul de unde cumpărați tot ce e nevoie pentru renovări la instalația termică sau sanitară.

În mod special preferăm vara să facem astfel de actualizări la sistemele casei. De la sistemele de filtrare și până la țevi sau fitinguri, același magazin vă este util.

Sistemele de filtrare sunt tot mai cerute

Dacă vă preocupă calitatea apei pe care o folosiți nu doar la menaj și mai ales cea pe care o beți, este evident că nu vă încredeți în cea care circulă pe conductele vechi de ani de zile. Au devenit tot mai populare sistemele de filtrare.

Orice consumator casnic poate să facă astfel o diferență în ceea ce privește consumul de apă, dat fiind că apa dura strică electrocasnicele și crește consumul de resurse – apă, detergenți.

Cei de la Shop Einstal dedică o categorie întreagă acestor echipamente, utile atât în sectorul industrial, cât și în cel casnic. Prin urmare, se regăsesc aici stațiile de dedurizare industriale, însă și filtre diverse de apă sau echipamente pentru osmoză inversă.

Printre altele, regăsiți aici acele filtrele de care toată lumea are nevoie, cele anticalcar. Acestea sunt montate pe țeava de apă rece ce alimentează și diversele electrocasnice pe care le utilizați și au alimentare cu apă rece.

Dacă vi se pare neimportant, nu știți ce înseamnă depunerile de calcar pe circuite, cele care vă fac mașina de spălat să scoată zgomote în timpul funcționării sau defectarea destul de rapidă a unui aparat de cafea, pe care l-ați cumpărat nu de multă vreme.

Țevi și fitinguri, pentru proiecte bine gândite și durabile

Atunci când schimbați centrală termică sau caloriferele, când modernizați instalația termică sau/și cea sanitară, din tot proiectul este important să alegeți țevile și fitingurile corecte și durabile. Acestea vă asigură circuitul corect al agentului termic.

În cele mai multe dintre cazuri regăsim în casele românilor țevi din ppr, o alternativă la cele din cupru. Depinde și de buget, dar și de avantajele pe termen lung.

Ori în locuință, din motive estetice veți dori și să izolați țevile. La cele din cupru veți face asta oricum, din nevoie, căci se încing și sunt un real pericol, dacă rămân expuse și pot fi atinse.

În orice caz, regăsiți la Shop Einstal o categorie dedicată special țevilor și fitingurilor. Pot fi achiziționate astfel țevile din cupru, ppr, polietilenă, fitinguri din alamă și zincate. Consumabile pentru instalații, arzătoare și alte accesorii sunt toate regăsite aici.

Iar dacă nu mergeți personal la magazinul fizic, puteți face cumpărăturile necesare online. Este mai practic, iar comanda ajunge direct la locația indicată. Asta dacă aveți răbdare câteva zile până la primire.

Cert este că un magazin precum Shop Einstal optimizează tot ce ține de căutarea și achiziția unor produse de acest gen. Instalatorii vă trimit la magazin cu o denumire de produs? Nimic mai simplu – căutați online la Shop Einstal cele necesare pentru modernizarea instalației termice și sanitare.

Contact:

Șoseaua Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center sector 3 București – 0766.261.389 – 0766.261.392 – 0786.124.777

- Publicitate -

Românii au comandat cu livrare la locație peste 10.000 de burgeri pe zi în 2023

Cu o creștere de peste 15% față de 2022, burgerii rămân în topul preferințelor culinare comandate de români cu...

The first full autonomous PENNY store in the world is open in Bucharest

PENNY opened on May 29, 2024, in Bucharest, the first full autonomous store in its network, where articles are...