Shark Market a închiriat 4.200 mp în Expo Market Doraly

Supermarketul românesc Shark Market a semnat un contract de închiriere pentru 4.200 mp în cadrul celui mai nou pavilion construit în Expo Market Doraly.

Comerciantul intenționează să pună în vânzare în noul spațiu o gamă de peste 12.000 de produse, devenind astfel cel mai mare magazin de produse alimentare, băuturi alcoolice și non-alcoolice și una dintre cele mai importante ancore comerciale din Doraly.

„Ne bucurăm că noul pavilion X3 va fi ocupat de Shark Market, un comerciant cu care avem un parteneriat extraordinar încă de la primul magazin de doar 30 mp deschis în 2008. Astăzi, zece ani mai târziu, Shark Market a ajuns la o suprafață comercială totală de 5.500 mp, fiind unul dintre cele mai mari magazine din cadrul Doraly. Întrucât există interes foarte mare din partea multor chiriași care vor să se extindă, vom continua planurile de dezvoltare astfel încât, până în 2020, ne propunem să mărim suprafața parcului comercial cu încă 12.000 mp.” a declarat Alexandru Rusu, CEO Doraly.

Shark Market a realizat în 2017 o cifră de afaceri de 180 milioane lei, iar pentru 2018, odată cu deschiderea noului magazin, se estimează o creștere de 30% față de anul anterior, la aproximativ 230 de milioane de lei. În prezent, în cadrul Shark Market lucrează 84 de angajați. O bună parte dintre aceștia locuiesc în localități situate la aproximativ 100 km de București, compania asigurându-le transport zilnic gratuit.

„După o experiență de 10 ani pe piață, extinderea noastră vine ca o mișcare firească pentru a ne putea adresa mai multor tipuri de clienți cu o ofertă mai bogată de produse. Dacă în anii trecuți 95% din vânzări erau en-gros, către revânzători, odată cu deschiderea noului magazin ne așteptăm ca o pondere de 20% să fie reprezentată de consumatorii finali. Shark Market este apreciat și vizitat de clienți din toată țara, atât datorită produselor de calitate pe care le comercializează, cât și prețurilor foarte avantajoase, unele având un adaos comercial foarte mic.“, a declarat unul dintre reprezentanții companiei Shark Market.

Cifra de afaceri a firmelor care își desfășoară activitatea în Expo Market Doraly a fost de peste 700 de milioane de euro în 2016. Datorită vadului comercial tradițional, traficul anual este de peste 3 milioane de clienți, persoane fizice și revânzători.

Doraly pune la dispoziția chiriașilor săi spații moderne destinate comerțului de tip en-gros, cash&carry și retail. Pavilioanele sunt personalizate în funcție de nevoile retailerilor, oferind soluții moderne de comercializare și depozitare, sisteme de securitate de ultimă generație, eficiență energetică sporită care se traduce prin consum minim de energie și costuri de funcționare reduse.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...