Serviciul Click&Collect, disponibil și în magazinele MyAuchan Petrom

Comenzile plasate din magazinul online auchan.ro sau din aplicația Auchan vor putea fi ridicate prin serviciul Click&Collect și din rețeaua de magazine MyAuchan din stațiile Petrom.

Lansat sub forma unui proiect pilot, serviciul este disponibil pentru început în Buzău, urmând să fie extins treptat la nivelul rețelei.

Clienții vor putea selecta din cele peste 20.000 de articole listate online, inclusiv produse proaspete.

La finalul comenzii au posibilitatea de a alege ridicarea personală a cumpărăturilor dintr-un magazin MyAuchan din Stațiile Petrom.

Ridicarea comenzilor se va putea realiza începând din ziua următoare, în intervalul orar dorit de către client.

Pentru a beneficia de această opțiune, clienții din Buzău pot selecta online magazinul MyAuchan Petrom Buzău, cumpărăturile urmând a fi ridicate din stația Petrom Transilvaniei.

Comenzile pot fi achitate doar online și nu necesită o valoare minimă.

Planurile de extindere ale acestui proiect pilot vizează integrarea magazinelor MyAuchan din Stațiile Petrom, rețeaua numărând în prezent 60 de unități în 25 de localități.

Parteneriatul dintre OMV Petrom și Auchan presupune amenajarea a 400 de magazine MyAuchan în stațiile Petrom din 250 de localități.

Astfel, cele două companii continuă remodelarea spațiilor comerciale, adăugând progresiv și diverse servicii de comerț digital, în completarea celor oferite de Petrom.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...