Serviciul Bolt Market este disponibil și la Cluj-Napoca

Bolt lansează serviciul Bolt Market în Cluj-Napoca, a doua localitate din România în care este disponibil, după București.

Noul serviciu de vânzare și livrare rapidă a produselor de larg consum aduce utilizatorilor produse alimentare și nealimentare din stocurile proprii.

Serviciul poate fi accesat direct din aplicația Bolt Food. Bolt Market își propune să livreze comenzile plasate în 15 minute.

Principalele categorii de produse sunt fructe, legume, produse congelate, de băcănie, brutărie, băuturi alcoolice și non-alcoolice, dulciuri, lactate, produse dedicate îngrijirii bebelușilor și pentru animalele de companie.

Astfel, la Cluj-Napoca, compania oferă servicii de ride-hailing, micromobilitate, livrare de mâncare și livrare de produse alimentare și nealimentare.

Bolt Market este în plin proces de extindere a rețelei sale de microdepozite, mizând pe locații plasate strategic în orașe pentru a asigura viteza de livrare.

CITEȘTE ȘI: Bolt atrage o investiție istorică pentru tranziția la mobilitatea partajată

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...