Serviciile de streaming în România. Netflix, lider detașat

Netflix este lider detașat pe piața serviciilor de streaming din România, la o diferență de 18% față de locul doi, ocupat de HBO Go.

Astfel, 44% din utilizatorii de servicii de streaming preferă Netflix, 26% HBO Go, 15% Prime Video, 11% Horizon Go și 4% alte servicii.

Mai mult, în cursul anului 2020, Netflix a fost singurul serviciu de streaming a cărui cotă de piață a crescut pe plan local.

În trimestrul IV al anului 2020, primele trei servicii de streaming au avut 85% din cota de piață, arată datele colectate de platforma JustWatch.

Cel mai ieftin abonament Netflix costă 7,99 euro / lună

În România, cel mai ieftin abonament Netflix costă 7,99 euro / lună, poți viziona conținutul pe un singur dispozitiv, dar fără a avea acces la conținut HD sau Ultra HD.

Abonamentul standard are un preț de 9,99 euro / lună, poți viziona simultan pe două dispozitive și ai acces la conținut HD.

Cel mai scump abonament Netflix, Premium, are un preț de 11,99 euro / lună, îți aduce posibilitatea de a viziona simultan pe patru ecrane și ai acces la conținut Ultra HD.

HBO Go, accesibil la 3,99 euro

După 7 zile de acces gratuit, abonamentul lunar la HBO Go costă 3,99 euro și poți să urmărești conținutul simultan pe 2 dispozitive.

La DIGi ai acces inclus pe platforma HBO Go, dacă ești abonat la televiziune și internet și ai activată extraopțiunea HBO sau MAXPAK.

La Telekom, pachetul care include și HBO Go costă 2,3€/lună + TVA, iar la Focus Sat primești HBO Go în pachetul Cinema care costă 16 lei / lună.

Cât costă un abonament la Amazon Prime

Amazon Prime vine cu o ofertă specială pentru România, prețul unui abonament lunar fiind de 13,99 lei. În „biblioteca” Amazon o să găsesți titluri precum The Grand Tour, The Man in the High Castle sau Mozart in the Jungle.

În plus, poți urmări Amazon Prime pe trei dispozitive simultan.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...