Serviciile de livrare la domiciliu cora.ro, disponibile și în Bacău

Trending

Începând cu 3 iulie 2017 serviciul cora.ro, prin care clienții comandă produse, iar livrarea se poate face la domiciliu, va fi disponibil în Bacău şi în zonele limitrofe.

În afară de Bacău, cora.ro a fost implementat, până acum, în orașele București, Constanța și Cluj-Napoca și împrejurimile lor.

Cora face un nou pas pentru consolidarea shopping-ului online. Spuneam că ne vom concentra pe dezvoltarea acestui segment, care are un mare potenţial şi în România. Bacău este un oraş important pentru grupul nostru, suntem aici din 2012, a declarat Thierry Destailleur, directorul general al Cora

Comenzile vor fi livrate la domiciliu în schimbul sumei de 15 lei. Serviciul acoperă municipiul Bacău, precum şi localităţile Nicolae Bălcescu, Lilieci, Hemeiuş, Mărgineni, Sărata, Măgura, Luizi Călugăra, Letea Veche, Săuceşti, Bogdan Vodă.

Pe site-ul cora.ro sunt listate peste 30.000 de produse, de la fructe şi legume proaspete, produse din carne, peşte, lactate, dulciuri, băuturi, la produse cosmetice, pentru casă şi familie, pentru îngrijirea copiilor şi pet shop.

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești