Serviciile de livrare la domiciliu cora.ro, disponibile și în Bacău

Începând cu 3 iulie 2017 serviciul cora.ro, prin care clienții comandă produse, iar livrarea se poate face la domiciliu, va fi disponibil în Bacău şi în zonele limitrofe.

În afară de Bacău, cora.ro a fost implementat, până acum, în orașele București, Constanța și Cluj-Napoca și împrejurimile lor.

Cora face un nou pas pentru consolidarea shopping-ului online. Spuneam că ne vom concentra pe dezvoltarea acestui segment, care are un mare potenţial şi în România. Bacău este un oraş important pentru grupul nostru, suntem aici din 2012, a declarat Thierry Destailleur, directorul general al Cora

Comenzile vor fi livrate la domiciliu în schimbul sumei de 15 lei. Serviciul acoperă municipiul Bacău, precum şi localităţile Nicolae Bălcescu, Lilieci, Hemeiuş, Mărgineni, Sărata, Măgura, Luizi Călugăra, Letea Veche, Săuceşti, Bogdan Vodă.

Pe site-ul cora.ro sunt listate peste 30.000 de produse, de la fructe şi legume proaspete, produse din carne, peşte, lactate, dulciuri, băuturi, la produse cosmetice, pentru casă şi familie, pentru îngrijirea copiilor şi pet shop.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...