All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 26 noiembrie | 2020
9.9 C
București

Sergiu Biriș și Andrei Dunca lansează un nou proiect, Eventmix.live

Antreprenorii Sergiu Biriș și Andrei Dunca lansează proiectul Eventmix.live, platformă prin care organizatorii de evenimente pot organiza online, pe site-ul propriu, conferințe, workshopuri, webinarii, concerte sau cursuri.

Platforma funcționează în prezent în versiune Private Beta, permițând astfel accesul treptat pentru un număr limitat de organizatori, și este disponibilă la nivel mondial.

Participanții pot urmări conținutul video și interacționa cu ceilalți participanți atât în varianta desktop, cât și pe dispozitivele mobile.

Plata biletelor se face online, întregul flux fiind gestionat de platformă, fără alte cerințe suplimentare.

- PUBLICITATE -

De asemenea, Eventmix.live se ocupă de întregul proces de înregistrare a participanților la eveniment și oferă posibilități de interacțiune și networking în funcție de interesele acestora.

Platforma dispune de o integrare facilă cu Zoom, Meet, Skype, OBS sau alte soluții de live video streaming.

Platforma va înlocui Soundmix

Aplicația Soundmix, co-fondată anul trecut de Sergiu Biriș, permitea pasionaților de muzică electronică să urmărească online cele mai mari festivaluri din industrie sau concerte ale DJ-ilor preferați, și care a transmis live festivalul Neversea din 2019.

Cei doi antreprenori au mai colaborat și în trecut, fiind co-fondatorii platformei românești de video sharing Trilulilu, achiziționată de compania Digitap, precum și LiveRail, companie de publicitate video online, achiziționată de Facebook în 2014.

- PUBLICITATE -