Sergiu Biriș lansează o platformă de cursuri online pentru antreprenori

Antreprenorul în serie Sergiu Biriș anunță lansarea proiectului Startup de Succes, o platformă de cursuri online destinată startup-urilor și antreprenorilor aflați la început de drum.

Primul curs disponibil este „Cum să atragi bani de la investitori”, special creat pentru antreprenorii români care vor să accelereze dezvoltarea startup-urilor tech și să obțină finanțare de la investitori.

Cursul își propune să îi învețe pe antreprenori pașii pe care trebuie să îi facă pentru a construi un startup de succes, cum să întâlnească investitorii și mai ales cum să îi convingă că startup-ul lor este unul în care merită să investească.

Potrivit fondatorului StartupdeSucces.ro, perioada aceasta este una propice pentru dezvoltarea startup-urilor, mai ales pentru cele din tehnologie, în contextul în care pandemia a accelerat dezvoltarea segmentului online și a apropiat și mai mult oamenii aflați în colțuri diferite ale lumii.

Cursul online este structurat pe cinci module și cuprinde peste 80 de lecții video care însumează peste 20 de ore de informație concentrată, adaptată la realitatea antreprenorială de zi cu zi ce îi va ajuta pe antreprenori să atragă investiții pentru startup-urile lor.

Mai mult, programul este gândit să arate perspectiva unui investitor atunci când evaluează un startup pentru o eventuală investiție.

Acesta se desfășoară în limba română și este primul curs de acest fel adaptat la contextul din țara noastră. La finalul programului, utilizatorii vor primi și un certificat de absolvire.

De asemenea, odată înscriși, participanții vor avea acces la o comunitate de fondatori de startup-uri și alte oportunități de networking.

Potrivit datelor companiei, startup-urile românești din tehnologie au atras în total peste 25 milioane de euro de la investitori pe parcursul anului trecut.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...