Selgros susține un show culinar la Kanal D

Sâmbătă, la Kanal D, ora 12:00, va avea loc premiera emisiunii Arena Bucătarilor, un creative cooking show susținut de Selgros România, pentru profesioniști și pentru toți amatorii de bunătățuri.

În fiecare sâmbătă, Chef Cezar Munteanu va prepara alături de alți Chefi bucătari consacrați sau participanți la competiția Arena Bucătarilor rețete speciale, rețete câștigătoare la marile concursuri internaționale, adevărate opere de artă culinară. Produsele de carmangerie, peștele și materia primă fresh și ultra fresh, provenite din magazinele Selgros, stau la baza tuturor preparatelor gătite în emisiune.

Emisiunea se află sub umbrela competiției naționale Arena Bucătarilor, telespectatorii având ocazia să afle de la Chef Cezar Munteanu detalii în premieră despre ediția din acest an.

Show-ul Arena Bucătarilor este produs de Happening Media, producătorul creative show-urilor de succes: Euforia Cuisine, Duelul Bucătarilor, Midnight Sun Tour și Explore Midnight.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...