Selgros Bacau va fi relansat azi

.

Compania Selgros continuă proiectul de modernizare a tuturor magazinelor sale din România şi relansează astazi, 28 martie, magazinul său din Bacău, amenajat după un concept nou, într-un format prietenos şi accesibil pentru clienţi.

 

Magazinul Selgros din Bacău va oferi de aici înainte aceleaşi produse de calitate și servicii excelente, într-o prezentare nouă și modernă.

 

Cu ocazia relansării, clienţii care vizitează magazinul Selgros din Bacău miercuri, 28 martie, vor putea achiziţiona un număr mare de produse la preţuri speciale şi vor primi, garantat, premii în bonuri valorice proporţionale cu valoarea cumpărăturilor făcute.

 

Pentru cumpărături de 500 de lei se acordă cadou un bon valoric de 50 de lei, pentru cumpărături de 1000 de lei se oferă cadou un bon valoric de 100 de lei, iar pentru achiziţii în valoare de de 5000 de lei se alocă un bon valoric de 500 de lei.

 

Modernizarea magazinelor Selgros urmăreşte ideea de a optimiza sortimentul, de a aranja articolele în funcţie de traseele de cumpărare ale clienţilor și de a ușura orientarea în magazin. Noul layout al magazinelor vine în întâmpinarea obiceiurilor şi dorinţelor clienţilor şi acordă spaţii mai mari unor categorii de marfă importante, care generează un volum mare de vânzări: băuturi, dulciuri, alimente de bază şi detergenţi.

 

Se creează totodată spaţii generoase pentru categoriile de produse tot mai căutate, cum ar fi articolele Bio şi de „lifestyle”, iar clienţii cu activitate în sectorul gastronomiei beneficiază de raioane specializate de aparatură, ustensile, mobilier, dotări şi accesorii. Zona de intrare în magazin este mai deschisă şi mai prietenoasă, oferind şi o mică zonă de relaxare.

 

Noul layout al magazinelor Selgros a fost deja implementat în magazinele din Braşov, Constanţa, Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timişoara și Bucureşti-Berceni si Pantelimon, iar celelalte magazine din România vor fi modernizate până la finalul anului 2013.

 

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...