Selgros a întrerupt colaborarea cu Avicola Călărași

.
.

Conform unui comunicat al companiei, siguranța alimentelor comercializate este promisiunea fundamentală pe care compania Selgros și-o asumă și o respectă în permanență față de clienții săi.

 

Sistemele HACCP (sistem de siguranță a alimentelor) și ISO 22000 implementate la Selgros asigură și garantează siguranța alimentelor și calitatea acestora. Fiecare lot livrat este atent verificat și, în cazul în care sunt constatate nonconformități, este returnat la furnizor sau trimis unităților abilitate.

 

De aceea, în luna septembrie, compania Selgros a refuzat în mai multe magazine livrări de la furnizorul Avicola Călărași din cauza aspectului și calității necorespunzătoare. În data de 11.09.2013 magazinul Selgros din Brăila a trimis direct la distrugere o cantitate importantă de carne de pasăre de la Avicola Călărași.

 

Dată fiind situația furnizorului Avicola Călărași, compania Selgros a decis retragerea tuturor produselor livrate de către acesta din magazine și stoparea oricăror livrări viitoare de marfă până la clarificarea situației. Această măsură a fost luată pentru a garanta tuturor clienților Selgros calitatea și siguranța alimentelor comercializate.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...