Select Residences a atins un nivel de pre-contractare de 40% în două luni

Construcția proiectului a demarat deja, data estimată a livrării fiind în a doua jumătate a anului 2024

Dezvoltatorul turc Anchor Grup anunță că Select Residences, cel mai nou complex rezidențial din portofoliul companiei, a atins un nivel de pre-contractare de 40% în doar două luni de la lansarea vânzărilor.

Amplasat pe Calea Dudești nr. 186 în cartierul Dristor, lângă InCity Residences, Select Residences va include 347 apartamente – studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere, precum și duplexuri cu 3, 4 și 5 camere – în trei clădiri.

Din totalul de 347 apartamente au fost pre-contractate 139 unități. Majoritatea sunt studiouri și apartamente de 2 camere, cu suprafețe utile ce variază între 46 și 75 mp, plus balcoane.

Garsonierele au suprafețe cuprinse între 63 și 80 mp construiți, apartamentele cu două camere au între 72 și 115 mp construiți, apartamentele cu trei camere au între 115 și 125 mp construiți, iar duplexurile au suprafețe cuprinse între 150 și 246 mp construiți. 

În ceea ce privește modalitățile de plată, indiferent că se merge pe plata din surse proprii sau finanțare bancară, este necesară plata unui avans cuprins între 15% și 25%, restul urmând să fie achitat la livrare.  

CITEȘTE ȘI: Luxuria Residence livrează 268 de apartamente din faza a doua

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...