SeedBlink vizează o finanțare Seria A de 3 milioane euro pentru extindere

Evaluarea pre-money a SeedBlink este de 12 milioane euro.

SeedBlink, platforma de investiții în start-up-uri de tehnologie, vizează să obțină 3 milioane euro într-o rundă de tip Serie A, din care 500.000 euro prin equity crowdinvesting.

Listarea va fi pe propria platformă, în 27 mai 2021, de la ora 10.00, investitorii având posibilitatea să participe cu tichete începând de la 2.500 euro.

Investitorul principal este un VC important din regiune, căruia i se vor adăuga alți investitori instituționali precum și comunitatea SeedBlink.

Platforma a fost lansată în decembrie 2019 de foștii bancheri Andrei Dudoiu și Ionuț Pătrăhău.

La începutul anului trecut, Radu Georgescu și Carmen Sebe, doi dintre cei mai cunoscuți specialiști în tehnologie din România, s-au alăturat ca parteneri.

Echipa a participat la 45% din rundele de finanțare (Pre-Seed și Seed) ale startup-urilor românești în 2020.

SeedBlink a lansat 42 de campanii de finanțare în cele 18 luni de la înființare, ajutând astfel startup-urile să atragă 15 milioane euro de la investitori individuali și fonduri de tip VC.

Rata de succes a campaniilor a fost de 95%. Startup-urile din platformă au atras peste 5.000 de investitori din 15 țări.

Extindere în UE începând din ultimul trimestru al anului

SeedBlink are în plan dezvoltarea internațională a platformei începând cu ultimul trimestru al acestui an prin crearea de parteneriate cu principalele hub-uri de tehnologie din Europa.

Intenția SeedBlink este de a modela viitorul tehnologic al Europei prin crearea unei platforme care să îmbine vizibilitatea generată de crowdfunding, flexibilitatea investitorilor de tip angel și structurarea pe care o fac VC-urile.

De asemenea, managementul își dorește ca în următoarele trei luni să constituie un Advisory Board cu specialiști seniori din regiune.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...