SeedBlink dezvoltă o piață unde investitorii pot tranzacționa activele deținute

Platforma de investiții pentru startup-uri tehnologice SeedBlink lansează un abonament anual și lucrează la dezvoltarea unei piețe secundare unde investitorii pot tranzacționa între ei activele pe care le dețin.

Astfel, membrii SeedBlink Club au posibilitatea să investească alături de fonduri de venture capital începând de la 1.000 euro.

Pe lângă acest lucru, subscripția la Club include și beneficii legate de acces la experți din industrie, evenimente private exclusive și posibilitatea de a evalua în avans startup-uri propuse.

De asemenea, SeedBlink pregătește lansarea în al doilea semestru a unei piețe secundare, prin care investitorii pot tranzacționa între ei activele pe care le dețin.

Această piață secundară va conține instrumentele si infrastructura care le vor permite investitorilor să își schimbe în siguranță activele.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...