SeedBlink deschide în Bulgaria prima sa filială în afara României

Platforma europeană de investiții pentru companii de tehnologie, Seedblink, a deschis un birou la Sofia, Bulgaria.

Condus de Angel Hadjiev, Country Manager, SeedBlink Bulgaria va oferi o gamă de instrumente pentru investiții și oportunități de startup-uri tehnologice.

Angel Hadjiev are peste 15 ani de experiență internațională în industria serviciilor financiare, cu accent pe fuziuni și achiziții, strângeri de capital și restructurări.

Noua filială va lucra direct cu grupuri angel locale, VC-uri și investitori locali pentru a-i asista în diversificarea portofoliilor.

SeedBlink este o platformă specializată exclusiv în startup-uri de tehnologie europene, de la faza de precapital inițial până la Seria B care până acum, a atras 10.000 de investitori din 50 de țări.

De la lansarea din 2020, peste 1.700 de startup-uri au fost evaluate, iar 60 dintre acestea, din opt țări, au lansat runde de finanțare pe SeedBlink.

Printre cele mai mari runde de finanțare se numără FlowX, cu 1.6 milioane euro (rundă de 7.3 milioane), Dronamics cu 950.000 euro (rundă de 3 milioane), și SeedBlink, cu auto-listare, cu 1.1 milioane euro (rundă de 3 milioane).

CITEȘTE ȘI: ABIT Puresoft a deschis un birou în Germania, la Nuremberg

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...