SecurifAI se listează pe SeedBlink și țintește o evaluare de 15 milioane euro

Fondatorii SecurifAI își doresc să obțină 200.000 de euro prin listarea în platforma de crowdfunding SeedBlink. Listarea în platforma dedicată startupurilor de tehnologie va avea loc mâine, 25 august.

SecurifAI dezvoltă software de inteligență artificială care automatizează analiza în timp real a imaginilor surprinse de sistemele clasice de supraveghere video.

Compania a fost lansată în 2016 de către Valeriu Filip, Andrei Gogan – specialiști cu aproape 20 de ani de experiență în domeniul IT – și Radu Ionescu, Profesor Dr. Catedra Inteligență Artificială în cadrul Facultății de Matematică-Informatică a Universității din București.

Suma de 200.000 de euro va fi utilizată în următoarele 16 luni pentru dezvoltarea echipelor tehnice și de vânzări ale SecurifAI, în acest moment compania având zece angajați.

Runda va fi condusă de GapMinder, fond de capital care a investit anul trecut 50.000 de euro către SecurifAI.

Conducerea SecurifAI estimează că prin această listare va obține 75.000 de euro de la fondul GapMinder și 125.000 de euro de la investitorii de pe SeedBlink, cu posibilitatea de suprasubscriere până în limita a 150.000 euro.

Până acum SecurifAI a obținut fonduri de aproximativ 250.000 de euro: 200.000 de euro reprezentând granturi de cercetare și 50.000 de euro investiție pre-seed de la GapMinder. Fondatorii au investit la rândul lor peste 200.000 de euro pe parcursul celor patru ani de la înființarea companiei.

SecurifAI a deschis un birou în SUA

Unul dintre principalele obiective ale SecurifAI pentru următorii ani este extinderea pe piața globală.

Recent, compania a deschis un birou în Sussex (statul Delaware, SUA) și a aplicat pentru înregistrarea unui patent în SUA în domeniul securității muncii mai exact a detectării persoanelor care poartă echipament de protecție.

Compania va închide anul 2020 cu o cifră de afaceri de aproximativ 150.000 de euro, iar pentru anul viitor managementul estimează 250-300.000 de euro.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...