Sectia ATI a spitalului din Campia Turzii a fost modernizata de Rompetrol

.

Rompetrol a sprijinit cu 23.000 de dolari modernizarea spitalului din Câmpia Turzii. Banii au fost folositi pentru reabilitarea şi dotarea secţiei ATI (Anestezie, Terapie Intensivă), a blocului operator şi a spălătoriei spitalului.

 

Lucrările au fost realizate în perioada August 2011 – Ianuarie 2012 cu ajutorul a 30 de voluntari, angajaţi ai spitalului. Astfel, în cadrul compartimentului Anestezie, Terapie Intensivă (1 salon), dar şi în blocul operator (5 camere) au fost efectuate lucrări de renovare şi dotare cu mobilier medical, 4 monitoare funcţii vitale, 1 centrifugă si 4 mese pentru instrumentarul medical.

 

Prin reabilitarea spălătoriei s-au creat condiţii bune de lucru pentru personalul medical, dar a crescut semnificativ şi gradul de igienă a activităţii desfăşurate. În 6 camere a fost schimbată tâmplăria şi au fost realizate lucrări de reparaţii, iar achiziţia şi montarea unei maşini de spălat va permite un consum redus de apă şi electricitate.

 

Spitalul Municipal din Câmpia Turzii inregistreaza anual aproximativ 7.000 pacienţi.

 

Potrivit coordonatorului şi beneficiar al proiectului, Septimia Motorga – “La finalul implementării proiectului pacienţii şi cadrele medicale beneficiază de confort şi condiţii igienico-sanitare optime pentru realizarea actului medical. Mulţumim Rompetrol pentru sprijinul acordat, pentru că ne-aţi oferit posibilitatea de a schimba în bine comunitatea în care ne desfăşurăm activitatea!”.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...