Se redeschide patinoarul de pe Promenada Mall București

Pasionații de patinaj au la dispoziție primul patinoar din nordul Bucureștiului în aer liber, redeschis pe terasa de la nivelul 2 a centrului comercial Promenada din 12 noiembrie.

Acesta are o suprafață de 800 metri pătrați, este deschis zilnic între orele 10:00 și 22:00, iar accesul pe gheață este fără limită de timp și costă 20 Lei în timpul săptămânii și 25 Lei în weekend, de vineri până duminică.

Pentru cei care vor să se distreze în aer liber, dar să facă și sport, cea mai bună opțiune pentru sezonul rece este patinajul. Atât cei mici, pasionați de sportul și distracția pe gheață, cât și cei mari, pot învăța sau se pot perfecționa cu o ieșire la patinoar care o să readucă cu siguranță buna dispoziție și va ajuta la relaxare.

Redeschiderea patinoarului situat la 14 metri înălțime deasupra orașului, pe terasa Promenada,  aduce totodata și oferte irezistibile: sărbătoriții au acces gratuit (pe baza actului de identitate), în timp ce grupurile de peste 10 persoane beneficiază de reduceri, cu 1 acces gratuit.

De asemenea, cei care doresc să se inițieze în tainele acestui sport, pot apela la un instructor individual contra unui cost de 40 Lei/oră (la care se adaugă prețul biletului de acces), iar prețul închirierii unui bobby (suport patinaj) este de 15 Lei/oră. În același timp, iubitorii acestui sport își pot închiria patinele la prețul de 15 Lei sau și le pot ascuți pe cele personale tot la patinoar, cu 15 Lei/pereche.

După o sesiune epuizantă de magie pe gheață, este recomandată o oprire la o cană de ceai sau ciocolată caldă. Mall Promenada aduce o iarnă de poveste în nordul Bucureștiului!

Accesul pe gheață se face zilnic, după următorul program:

10:00-13:00

14:00-17:00

18:00-22:00

- publicitate -