Se lansează prima unitate a francizelor de săli de evenimente Magnificus Plaza

Magnificus Plaza va deschide în luna mai 2018, prima unitate din cadrul rețelei naționale de săli de evenimente în sistem de franciză, un concept nou pe piața românească. Proiectul va fi dezvoltat în urma unei investiții de 1 milion de euro și va fi situat în orașul Suceava, la circa 6 kilometri de Cetatea de Scaun.

Clădirea va avea două saloane, cu o capacitate de circa 700 de persoane, aici putând fi organizate mai multe tipuri de evenimente: nunți, botezuri, baluri, simpozioane, întruniri de afaceri, ședințe, conferințe, petreceri de companie etc. Clienți din București, dar și din alte orașe ale țării, se vor putea bucura de un cadru select, dar și de peisajele deosebite din zona Bucovinei.

Magnificus Plaza Suceava se va întinde pe o suprafață de 900 m2 și va beneficia de o parcare generoasă de circa 2.000 m2, și de serviciile a 25 de angajați. Clienții care își vor organiza evenimentele aici vor avea posibilitatea să se cazeze la hotelul care va fi construit în apropiere și care va avea camere de patru și cinci stele.

Stilul arhitectural este unul avangardist, inovator, cu influențe futuriste și o mare concentrare pe detalii. Elementele de design interior vor fi de influență italiană, iar spațiile mari și aerisite, vor fi decorate după un concept ce gravitează în jurul ideii de ecologic.

Scaunele și mesele vor fi din lemn masiv, iar tapițeriile lucrate manual. Țesăturile și materialele folosite vor fi în majoritate organice: lemn, piatră, bronz, cupru, țesături naturale. Încăperile vor fi decorate cu plante care vor înviora și adăuga un plus de rafinament atmosferei.

Cele două saloane unde vor fi putea fi organizate evenimentele, King și Queen, sunt concepute pentru a se impune prin eleganță și pentru a asigura tot confortul. Capacitatea salonului King este de 500 de locuri pe scaune și 600 în picioare, iar a salonului Queen, de 150 de locuri pe scaune și 200 în picioare.

„Am decis să construim un salon de evenimente ultramodern, care să exceleze prin calitatea serviciilor și printr-o ambianță elegantă, în care predomină elemente naturale. Am pus accentul pe materialele organice, de la cele folosite la piesele de mobilier, până la plantele pe care le vom folosi din plin și care vor decora în număr mare saloanele. Avem deja evenimente rezervate pentru unitatea din Suceava și sunt sigur că, odată inaugurată, va fi o dovadă clară a reușitei acestui concept unic. Am finalizat fundația, iar anul viitor, probabil că la începutul lunii mai, vom fi gata să ne întâmpinăm primii clienți”, a declarat Ciprian Gafincu, Manager General Magnificus Plaza.

Toate materialele ce vor fi folosite pentru realizarea decorurilor vor fi aduse din Italia, iar luminile ce vor fi proiectate de cele 12 spoturi luminoase rotative, pe pereții tapisați și pe pardoseli, au fost special gândite pentru a crea efecte deosebite ce vor amplifica atmosfera festivă.

Stilul decorativ, arhitectura avangardistă, culorile, designul interior orientat spre materiale organice, toate acestea sunt marcă înregistrată a conceptului francizat. Magnificus Plaza Suceava a fost proiectat de către arhitecta Theodora Andronic, sub supervizarea lui Mircea Dăneasa, artist plastic sucevean.

Proiectul de franciză este gata de a fi implementat, putându-se deja încheia contracte cu potențiali parteneri. Taxa de franciză se ridică la 29.000 de euro, iar investiția minimă pornește de la 550.000 de euro, fără a include și terenul în acest cost. Francizatul trebuie să dețină un fond de lichidități de 50.000 de euro, care să poată asigura operarea în primele luni de la inaugurare.

De asemenea, va exista și o taxă de 15.000 de euro destinată promovării și acțiunilor de marketing în vederea deschiderii. Standardele francizei Magnificus Plaza impun existența unui teren de minimum 2,000 m2, care să asigure și spațiu de parcare, o sală de evenimente de cel puțin 500 m2 și conexiune la gaz sau curent trifazic de minimum 90 KW.

Magnificus Plaza este un proiect de tip franciză dezvoltat de către compania SC California Holding SRL.

- Publicitate -

Românii au comandat cu livrare la locație peste 10.000 de burgeri pe zi în 2023

Cu o creștere de peste 15% față de 2022, burgerii rămân în topul preferințelor culinare comandate de români cu...

The first full autonomous PENNY store in the world is open in Bucharest

PENNY opened on May 29, 2024, in Bucharest, the first full autonomous store in its network, where articles are...