Se deschide un nou Shop & Go

sursa foto: iploiesti.ro
sursa foto: iploiesti.ro

Mega Image va deschide azi,1 Noiembrie, un nou magazin Shop&Go ce va fi situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 73, Bloc C3, Sector 6, Bucuresti.

Shop&Go Iuliu Maniu 73, are o suprafata de vanzare de aproximativ 131 mp si este magazinul cu nr 261 al retelei. Unitatea este situata la intersectia Iuliu Maniu cu str. Apusului.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, iar noul concept Shop&Go vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, din imediata proximitate a locuintei sau in drum spre casa.

Mega Image ofera pe piata prin conceptul Shop&Go si posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero.

Mega Image urmeaza sa mai deschida 11 magazine noi in luna Noiembrie.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...