Se deschide târgul de Crăciun Hornbach

Pentru al 8-lea an consecutiv, Hornbach dă startul sezonului de Crăciun, fiind printre primele rețele ce deschid un târg special dedicat Sărbătorilor de Iarnă.

„La Hornbach, an de an, Sărbătorile de Iarnă sunt un motiv de bucurie și ne dorim ca și clienții noștri să simtă la fel. Astfel, și anul acesta am deschis deja Târgul de Crăciun în cele șase magazine pe care le deținem în București și în țară”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Acesta a subliniat că, pentru a aduce mai aproape spiritul Crăciunului, în fiecare magazin cca. 200 de metri pătrați din departamentul de grădină sunt transformați în zone unde clienții pot găsi inspirație pentru amenajarea casei și a curții în așteptarea Sărbătorilor.

„Anul acesta Târgul de Crăciun este unul tradițional, unde culorile predominante sunt roșul, albul și argintiul. Aici clienții vor putea găsi peste 2.000 de articole de sezon, de la decorațiuni și produse de iluminat pentru brad, cadouri, plante, brazi și multe altele”, a mai spus reprezentantul companiei.

Astfel, cei care își doresc să facă achiziții pentru Crăciun pot alege din aproximativ 250 de modele de instalații de diverse dimensiuni, forme si culori, peste 50 de sortimente de globuri de sticlă și zeci de modele de lumânări simple sau parfumate. La aceste se adaugă articole de iluminat pentru exterior, brazi – de mai multe dimensiuni și înălțimi, aduși chiar din Danemarca, plante speciale de Crăciun și multe altele.

O noutate în magazine este reprezentată de gama de globuri de brad pictate manual. Acestea sunt aduse în premieră în magazinele Hornbach și sunt deosebite mai ales pentru că sunt create de către furnizori locali care știu cel mai bine care sunt modelele tradiționale îndrăgite de români.

Articolele de iluminat, cele mai cerute de către clienți

„În fiecare an, Târgul de Crăciun Hornbach are un impact pozitiv asupra cifrei de afaceri a companiei, atât în România cât și în toate celelalte țări europene în care deținem magazine. Tocmai din acest motiv și în acest an mizăm pe acest lucru”, a mai spus Mugurel – Horia Rusu.

Potrivit afirmațiilor sale, pe primul loc în topul celor mai cumpărate produse de către români din cadrul Târgului de Crăciun se află articolele pentru iluminat, fie că sunt pentru interior sau exterior, fiind urmate de brazi sau globuri.

„De asemenea, foarte bine primite sunt produsele marcă proprie Hornbach – cele pe care clienții nu le pot găsi în alte locații. De altfel, peste 80% din articolele din gama de Crăciun sunt furnizate de către colaboratori externi și sunt produse special pentru magazinele noastre”, a mai spus Directorul General al companiei.

Conform declarațiilor acestuia, în perioada sărbătorilor de iarnă, Hornbach va organiza, ca în fiecare an, și activități speciale pentru copii.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...