Se deschide Profi 102

sursa foto: revista-piata.ro

Astazi, reteaua de magazine PROFI isi inaugureaza cel de al 102-lea magazin, in Bucuresti, pe Bulevardul Dacia nr. 150, printr-un amestec de spectacol, sarbatoare de Sf.Dumitru si de Halloween si promovarea egalitatii de sanse.

“Am ridicat la 18 numarul magazinelor din capitala si ne vom continua dezvoltarea in acest oras care apreciaza conceptul PROFI,” a declarat Directorul General PROFI Rom Food Pawel Musial. “Cu o suprafata totala de 700 m.p., magazinul din bulevardul Dacia si isi expune oferta pe 420 m.p. si ofera, la randul sau, toate produsele de calitate si promotiile avantajoase ale retelei PROFI.”

La primele ore ale diminetii, cumparatorii din primele trei zile primesc pungi cu produse marca proprie PROXI, iar cei care fac cumparaturi in valoare de peste 50 de lei se bucura de cate un voucher in valoare de 10 lei prin care isi vor putea lua un plus de produse cand vor face urmatoarea vizita la magazin.

Pe de alta parte, si cei care vin mai tarziu astazi au motive de bucurie caci pentru ei, la orele 12, 18 si 20, se desfasoara programul ”Piata de legume fructe”, cu muzica si dansuri tiganesti autentice in jurul unei carute decorate de sarbatoare, cu aranjamente si sculpturi in legume si fructe, care amintesc de internationalul Halloween.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...