Se deschide primul Profi din Targu Jiu

sursa foto: https://electrobencons.ro

Pe 17 noiembrie, PROFI inaugureaza primul sau magazin din Tg.Jiu, cel de al 104-lea din tara.

“Ne mai desparte putin de sfarsitul anului si suntem foarte aproape de atingerea tintei pe care ne-am propus-o pentru 2011, extinderea lantului PROFI la 107 magazine” a declarat Pawel Musial, Directorul General PROFI Rom Food.

“Sporirea numarului unitatilor noastre si eforturile speciale facute de puternica echipa PROFI ne permit sa punem la dispozitia clientilor produse de foarte buna calitate la unele dintre cele mai bune preturi de pe piata.”

Oferta PROFI cuprinde atat marci proprii foarte iubite de cumparatori, cum ar fi PROXI, cat si o serie de branduri nationale si internationale puternice, dincolo de numeroase produse proaspete atractive.

Magazinul PROFI din Tg.Jiu are o suprafata totala de 500 m.p. si o sala de vanzari de 347 m.p. si se deschide in cel mai mare cartier al orasului, la iesirea spre Craiova, pe Str. 9 Mai. bloc 6, venind in imtampinarea cumparatorilor cu o bogata oferta ce cuprintde inclusiv produse de patiserie coapte chiar in magazin, in ambianta retailului modern.

Cu ocazia inaugurarii, clientii se vor bucura de vin fiert si cozonaci, vor fi intampinati de clowni care le ofera copiilor baloane si ii picteaza pe fata, ii vor vedea in recital pe Ioan Dragan, Emilia Dragotoiu si ansamblul de dansuri populare Doina Gorjului sau vor urmari numere de magie.

Ca de fiecare data, in primele trei zile de la deschidere, mii de cumparatori beneficiaza de cadoul inaugural oferit de PROFI, care consta din pungi pline cu produse de buna calitate.

De asemenea, clientii care cumpara produse a caror valoare insumeaza mai mult de 50 de lei primesc vouchere ce le permit sa plateasca cu 10 lei mai putin cand vor face urmatoarele cumparaturi la PROFI.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...