Se deschide primul Macro

sursa foto: brasovultau.ro

Mercadia Group, companie de retail controlată de omul de afaceri Dinu Patriciu, va deschide joi la Braşov, prima unitate Macro.

Magazinul va fi inaugurat în cartierul Tractorul pe strada Aluminiului, numărul 6. Magazinul va fi deschis publicului începând de vineri.

Dinu Patriciu a anunţat de anul trecut că reţeaua de magazine de tip Minimax Discount, preluată în august 2010, va fi rebranduită sub numele de Macro. Oficialii companiei nu au oferit informatii despre noua reţea de magazine Macro, ele urmând a fi dezvăluite în cadrul unei conferinţe de presă.

Totusi, din anunturile anterioare ale companiei, se urmareste ca toaate magazinele MiniMax sa fie rebranduite in Macro pana la inceputul toameni 2011.

La evenimentul de la Braşov vor fi prezenţi Dinu Patriciu, preşedintele DP Holding, şi Richard Mansel, CEO-ul Macro. Mercadia Holland BV administrează în prezent trei afaceri: lanţurile de magazine Mic.ro şi MiniMax Discount (Macro), casele de pariuri Bet Arena Cafe şi minireţeaua de magazine cu produse ecologice Bio Good.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...