Scuterul, aliatul de nadejde al riderilor inteligenti

De cate ori nu ti-ai dorit sa explorezi lumea inconjuratoare si ai parte de cele mai tari aventuri ale vietii tale? Sau de cate ori nu ai fost tentat sa incerci macar odata in viata sa circuli cu un vehicul pe doua roti?

In ultimul timp, constructorii au regandit arhitectura vehiculelor cu motor, astfel incat sa aiba multiple intrebuintari, tocmai pentru a face ca deplarile pe distante scurte in zonele urbane sa devina mult mai facile. Astfel, este de la sine inteles ca scuterul a cunoscut, potrivit studiilor recente, o insemnatate imensa atunci cand vine vorba de mijloace de transport.

Cu alte cuvinte, scuterul nu este doar un simplu vehicul utilizat pe traseele accidentate din munti sau pe drumurile pietruite de tara, ci a devenit un veritabil aliat al riderilor inteligenti.

Pentru omul modern, deplasarea rapida in puncte importante din oras este tot mai anevoiosa, traficul extrem de aglomerat fiind o adevarata piata de incercare care sta in calea soferilor. Prin urmare, pentru a ajunge mai rapid, riderii cu afinitati pentru sporturile extreme fac adevarate drifturi si se infiltreaza printre masinile care asteapta “cuminti” sa depaseasca marile intersectii ale zonelor urbane.

Piesele de scutere sunt acele componente care contribuie la mentinerea unei fiabilitati optime a motorului, asigura o buna rulare pe carosabil, franarea si transmisia.

Primavara se deschide sezonul de mers pe doua roti!

Odata cu ameliorarea conditiilor atmosferice, primavara este timpul ca riderii au drum liber pentru a pendula pe strazile impanzite cu milioanele de masini care fac ca traficul sa fie un calvar.

Acum, marea provocare de abia incepe! Pregatirea pentru drum implica si efectuarea unei scurte vizite la mecanicul care sa se ocupe de revizia vehicului pe care il detii. Mai exact, pe durata reviziei, tehnicianul va avea grija sa analizeze minutios fiecare dintre principalele functii ale scuterului tau si sa te instiinteze asupra componentelor uzate.

Piese scutere noi: pregateste-te din timp pentru sezonul cald!

Intrucat este foarte probabil ca unele dintre componente sa-si fi depasit durata de viata, recomandarea pe care ti-o lansam este de a te pregati din timp sa achizitionezi piese noi pentru scutere. Poti achizitiona piese scutere originale direct de pe magazinul online unimotors.ro, cu comanda la domiciliu.

Pivotii, bucsele, ambreiajul, caseta de directie, discurile si placutele de frana, amortizoarele sau alternatorul se inscriu, cu siguranra, pe lista accesoriilor care prezinta cel mai ridicat nivel de uzura, din cauza solicitarii lor excesive.

Ambreiajul se degradeaza in special din cauza frictiunii continue, in special demararilor in tromba.

Gaurile de pe sosele “administreaza” numeroase “socuri” sistemului de directie, afectand indeosebi caseta de directie! Denivelarile din astfalt nu sunt nici ele cel ma bun prieten al placutelor si discului de frana, a caror durabilitate este mult scurtata de franarile bruste, dar si de traficul haotic din marile aglomerari urbane.

In concluzie, daca esti un rider inteligent, dar si un om adaptat conditiilor societatii contemporane, nu uita sa ai grija de propriul tau scuter pentru a te bucura mereu de drumuri lipsite de de griji prin oras!

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...