Sciccheria organizează o cină sub cerul liber în podgoria Gramofon Wine Dealul Mare

La aproape trei ani de la deschiderea primului restaurant, Sciccheria semnează o premieră: Vinea Stellata – prima cină sub cerul liber organizată în afara localurilor proprii, alături de head chef Ionuț Vințeanu și chef Giuseppe Raciti, sicilianul care a adus restaurantului Zash o stea Michelin.

Astfel, pe 16 mai 2025, podgoria Gramofon Wine din Dealu Mare devine gazda Vinea Stellata. Este primul eveniment dintr-o serie amplă de cine-concept, prin care Sciccheria extinde programul Issima, lansat în 2023 împreună cu chef Giuseppe Raciti.

Meniul Vinea Stellata este construit ca o poveste în șase capitole, de la foie gras cu fistic de Bronte și vin Passito, la risotto cu obraji de vițel și file de calcan afumat în lemn de cireș, până la o panna cotta de lămâie cu gel de struguri și pudră de struguri roz. Gusturile sunt însoțite de vinuri atent alese de somelierul Sergiu Nedelea.

Participarea la acest eveniment se face pe bază de rezervare, iar costul este de 750 lei/persoană pentru experiența culinară, la care se poate adăuga opțional wine pairing-ul, în valoare de 200 lei/persoană.

CITEȘTE ȘI | Boutique Food Hall va fi cel mai mare restaurant dintr-o clădire de birouri

- Publicitate -

În ultimele două luni au fost livrate proiecte de retail cu o suprafață similară cu toate livrările din 2024

Deși în primul trimestru nu a fost finalizat niciun proiect nou de retail la nivel național, ritmul de livrare...

Bucureștiul, în topul celor mai dinamice piețe industrial-logistice din Uniunea Europeană

Stocul modern de spații industriale și logistice închiriabile din București s-a extins de aproape patru ori în ultimii zece...