Schneider Electric a realizat sistemul de gestionare a energiei electrice al depozitului eMag

Schneider Electric a realizat întregul sistem de gestionare a energiei electrice al depozitului eMag, cel mai mare depozit logistic din Sud-Estul Europei, cu o suprafață cât 20 de stadioane de fotbal la un loc.

Fiind vorba despre o clădire cu o suprafață de 126.000 mp, cu cerințe specifice de funcționare, soluțiile Schneider Electric au răspuns unui set de nevoi ale beneficiarului, pornind de la disponibilitatea maximă a energiei electrice și reducerea timpilor de întrerupere, până  la monitorizarea consumurilor în vederea reducerii eventualelor pierderi.

Schneider Electric a furnizat o soluție EcoStruxure de distribuție a energiei electrice formată din tablouri electrice Prisma Plus, comunicante, asamblate de partenerul companiei, TIAB Constanța.

Arhitectura cuprinde 36 de tablouri, cel mai mare număr de panouri comunicante și integrate pana acum  în soluția BMS ( Building Management System) în Romania si înglobează aproximativ 600 de disjunctoare din gama Acti 9, echipate cu contacte auxiliare de poziție de nivel scăzut, conectate la interfețe de comunicație Smartlink.

Disjunctoarele de putere, NSX, Masterpact, echipate cu declanșatoare de tip Micrologic 5.0E conectate prin interfețele IFE și IFM, împreună cu contoarele electrice cu comunicație Modbus, au pus bazele unui sistem eficient de gestiune electrică, necesar pe perioada de funcționare a clădirii.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...