Schimbare de management la Grohe AG: Thomas Fuhr a fost numit Director General

Consiliul de supraveghere al Grohe AG l-a numit pe Thomas Fuhr ca noul Director General al companiei. În plus, Jonas Brennwald, actual Director de Vânzări, preia rolul de Director General Adjunct al Grohe AG și se alătură consiliului director al GROHE. Michael Mager, Director Executiv Resurse Umane & Organizare, și Stefan Gesing, Director Financiar rămân membri ai consiliului director al GROHE.

Aceste numiri în conducere intră în vigoare imediat, ca urmare a demisiei lui Michael Rauterkus din funcția de Director General al GROHE și Director General al LIXIL Water Technology EMENA.

„GROHE poate privi înapoi către o evoluție remarcabilă. Ne adaptăm structura organizațională pentru a asigura o creștere continuă în regiunea EMENA. Sunt foarte încântat să îl anunț pe Thomas Fuhr ca noul CEO al GROHE. Este un lider de succes și cu experiență în Operațiuni și Tehnologie și va contribui la integrarea activelor de producție și tehnologie ale GROHE în amprenta globală LIXIL”

Bijoy Mohan, Director General al LIXIL International

Pe lângă aceste schimbări, Jonas Brennwald este numit în funcția de Director General Adjunct al Grohe AG și Director General al LIXIL Water Technology în EMENA. Acesta va fi responsabil pentru creșterea afacerii GROHE în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, folosindu-se de capacitățile, activele și brand-urile globale ale LIXIL. „Sunt foarte bucuros să îl avem pe Jonas în echipa de lideri GROHE și să conducă LIXIL Water Technology în regiunea EMENA. El va lua parte la continuarea creșterii GROHE „, spune Mohan.

După mai mult de 12 ani, Michael Rauterkus, Director General al Grohe AG, pleacă de la GROHE, la propria cerere. De la venirea sa în noiembrie 2006, el a contribuit cu succes la dezvoltarea pozitivă a companiei, inițial ca șef de vânzări pentru regiunea Europei Centrale și Managing Director al Grohe Germania, iar din iunie 2009, în calitate de Președinte pentru Europa. În octombrie 2011, a devenit Director de Vânzări al Grohe AG, responsabil pentru regiunile EMEA și America. În 2015, Michael a fost numit CEO al GROHE. Sub conducerea sa, GROHE a crescut în EMENA de două ori față de dezvoltarea pieței în ultimii 5 ani – prin inovație în tehnologie și prin introducerea soluțiilor complete de baie. Cu soluțiile IOT (Internet Of Things), GROHE este acum în fruntea industriei.

„Aș dori să-i mulțumim lui Michael Rauterkus pentru marele său angajament, care stă la baza puterii inovatoare a GROHE și a succesului constant. Sub conducerea sa, GROHE a devenit lider global în această industrie”

Bijoy Mohan

Cine este Thomas Fuhr

Thomas Fuhr a preluat funcția de Director Executiv al Grohe AG în 2013, fiind responsabil de producție, achiziții, logistică, calitate, tehnologie, cercetare, dar și dezvoltare și durabilitate. În plus, el conduce categoria de baterii în cadrul LIXIL Water Technology.

Înainte de poziția sa la GROHE, Thomas Fuhr a lucrat 22 de ani la Mercedes-Benz. A deținut diverse funcții în dezvoltare, producție, calitate, logistică și achiziții în Germania, India, SUA și Marea Britanie.

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...