Schaeffler reduce în mod treptat producția în fabricile sale europene

Începând cu 23 martie 2020, Schaeffler reduce în mod treptat și controlat producția din locațiile sale automotive din Europa.

Compania ia în considerare nevoile actuale ale diviziilor pentru care livrează. Schaeffler România produce, în locația din Brașov, în proporție de 20% pentru sectorul automotive și în proporție de 80% pentru alte sectoare industriale. Compania continuă activitatea conform angajamentelor luate față de clienți și confirmate la ora actuală.

Datorită reducerii sau întreruperii activității clienților şi a furnizorilor, locația din Braşov ajustează producția din segmentele automotive, prin aplicarea măsurilor disponibile în acest moment, precum concedii legale și șomaj tehnic. Măsurile aplicate vor viza un interval de 2 săptămâni, eșalonate în funcție de comenzile existente și vor depinde de evoluțiile viitoare ale situației.

Divizia industrie nu este afectată în aceeași măsură ca cea automotive. Până în prezent, producția a fost ajustată doar în anumite segmente, pentru a putea îndeplini obligațiile față de clienții companiei.

În cadrul companiei, au fost adoptate și se implementează continuu pachete extinse de măsuri, precum cele care vizează servirea mesei, igienizarea spațiilor din companie și a mijloacelor de transport, măsuri de distanțare și limitare a accesului în spații comune, program Home Office, acces controlat al vizitatorilor și al angajaților, facilitarea accesului rapid la informații complete și de actualitate pentru toți angajații și altele.  

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...