All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

sâmbătă | 8 august | 2020

Schaeffler deschide un nou centru de testare în Brașov

În mai puțin de un an după așezarea pietrei de temelie, Schaeffler inaugurează centrul de testare, care devine a doua clădire de R&D în cadrul campusului Schaeffler Brașov.

Uwe Wagner, CTO al Grupului Schaeffler este convins că noul Centru de Testare va sprijini compania în extinderea rolului său de partener tehnologic strategic în sectoarele auto și industriale: „Prin activitățile noastre de cercetare și dezvoltare, ne consolidăm, în această perioadă de transformare,  în mod direcționat portofoliul nostru de produse și competența noastră de a înțelege noua mobilitate, de a privi înainte și de a oferi soluții adecvate.”

Noua clădire Schaeffler, întinsă pe 8.000 mp, dispune de un etaj tehnic, pentru asigurarea utilităților speciale testării de ultimă generație vor fi respectate și toate cerințele de securitate a informației, dorindu-se să se obțină în scurt timp și certificarea TISAX (standard în ceea ce privește protecția datelor).

- PUBLICITATE -

Centrul deține 10 celule de testare care asigură toata infrastructura necesară desfășurării activității, precum și aproximativ 25 standuri de probă, pe care se testează componente de motor. Pe lângă acestea, activitatea de analize tehnice se va desfășura în laboratoare performante de măsurători geometrice sau analize de material.

De asemenea, centrul este conceput pentru a opera independent și a-și asigura singur toate activitățile conexe, cum ar fi mentenanța și serviciile logistice.

- PUBLICITATE -