Scandinavia Residence

Ansamblul Scandinavia Residence este format din 4 blocuri și este situat în imediata apropiere a Fortuna Residence (complex al aceluiași dezvoltator), la intersecția străzilor Cristalului și Diamantului, Bragadiru.

 

Despre complex:

Patru imobile sunt deja finalizate și locuite, iar blocurile 5,6 și 7 sunt în construcție.

Conform site-ului dezvoltatorului, complexul rezidential dispune de spații verzi amenajate, de loc de joacă pentru copii, sistem de canalizare racordat la rețeaua publică, locuri de parcare subterane, drum asfaltat, inclusiv în incinta ansamblului, iluminat public stradal.

În apropierea cartierului se află și un supermarket Penny Market.

 

Harta:

 

Acces:

Accesul se poate face din Prelungirea Ghencea și din Șos Alexandriei. Pe aceasta arteră, este amplasat un sens giratoriu ce permite accesul facil în complex.

 

Transport în comun:

Transportul în comun se poate face prin intermediul RATB – autobuzul 302 are stație în complex și circulă până în Ghencea.

 

Prețuri apartamente și specificații tehnice:

În acest moment se află la vânzare locuințe din Blocul 4. Sunt disponibile apartamente cu 2 și 3 camere. Verifică site-ul dezvoltatorului pentru prețuri actualizate și oferte speciale.

 

Surse de informare:

Site oficial: https://www.wrp.ro/

Galerie foto: https://www.wrp.ro/galerie-foto.html

Forumuri ale locuitorilor: https://forum.softpedia.com/topic/665549-scandinavia-residence/

Sursa foto articol:

https://www.wrp.ro/galerie-foto.html

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...