Scandia Food va deschide 7-8 fast food-uri în acest an

sursa foto: oradesibiu.ro

Producătorul de conserve Scandia Food se extinde pe piaţa restaurantelor cu servire rapidă prin deschiderea unei unităţi, axate pe preparate din bucătăria românească, în centrul comercial Băneasa Shopping City.


„În următoarele 12 luni, avem în vedere deschiderea unui număr de încă şase sau şapte astfel de restaurante, iniţial în Bucureşti, pentru extinderea ulterioară luând în considerare şi alte oraşe mari în care există centre comerciale, cu potenţial, precum Cluj sau Timişoara şi, evident, Sibiu. Ne propunem să devenim cea mai mare reţea de restaurante româneşti cu servire rapidă şi estimăm o valoare totală a investiţiei de 1 milion de euro”, a declarat, într-un comunicat, CEO-ul Scandia Food, Robert Redeleanu.

Potrivit companiei, restaurantele Scandia Sibiu vor fi deschise în cadrul centrelor comerciale şi al centrelor de birouri, adică în zone cu trafic intens şi consumatori care nu pot aloca foarte mult timp servirii mesei.

Scandia Food a finalizat în luna decembrie relocarea liniilor de producţie din vechea unitate, situată în centrul Sibiului, în fabrica nouă, construită la ieşirea din oraş. Investiţia în această unitate se ridică la aproximativ 40 de milioane de euro şi va asigura o creştere a capacităţii de producţie cu până la 30%.

Compania are 650 de angajaţi şi a înregistrat în 2009 o cifră de afaceri de 203 mil. lei, în creştere cu 1,7% faţă de 2008. Pentru 2010, Redeleanu estima o stagnare la nivelul anului trecut.

- Publicitate -

Ultimele

Fornetti a câștigat titlul de cea mai bună rețea de franciză din Europa

Fornetti a fost aleasă „Cea mai bună rețea europeană de franciză a anului” de către Asociația Europeană de Franciză....