Scădere șocantă pentru Bitcoin! Criptomoneda a pierdut 5% din valoare

Bitcoin a ajuns în prezent la o creștere cu 146% în ultimele 12 luni

Bitcoin a suferit o scădere șocantă în această dimineață, pierzând aproximativ 5% din valoare la începutul zilei, înainte de a-și reveni într-o oarecare măsură, după ce a încheiat săptămâna în creștere.

Criptoactivul se tranzacționează în prezent în jurul valorii de 41.700 de dolari, după ce săptămâna trecută a atins un maxim de puțin peste 44.000 de dolari – cel mai ridicat nivel din martie 2022.

Motivele pentru scăderea bruscă nu sunt clare, dar ar putea proveni din faptul că unii investitori își retrag profiturile după o creștere semnificativă a prețului pe parcursul mai multor luni

Simon Peters, analistul eToro pentru piața criptoactivelor

Ether a crescut cu 2% săptămâna trecută, dar a înregistrat o scădere similară în această dimineață, cu un declin de peste 5,5%. Acum se tranzacționează în jurul valorii de 2.220 de dolari.

CITEȘTE ȘI: Obligatiunile Libra Internet Bank, la tranzactionare pe bursă

Pe de altă parte, Solana a depășit Ethereum la vânzările de NFT pentru prima data în istorie. Solana a deviat fluxuri de trading de NFT dinspre Ethereum, numărul de deținători Solana având o creștere masivă.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...