SBR Soletanche Bachy și-a dublat afacerile din România anul trecut

În 30 de ani de activitate pe plan local, compania a forat aproximativ 3,6 milioane metri și a petrecut peste 5,1 milioane de ore în șantier, ajungând la afaceri totale care depășesc pragul de 220 milioane de euro

SBR Soletanche Bachy, companie specializată în soluții geotehnice complexe și fundații speciale, a înregistrat o cifră de afaceri de 17 milioane euro în 2022.

Printre factorii care au contribuit la rezultatele de business ale SBR Soletanche Bachy în 2022 se numără extinderea echipei. Aceasta a crescut cu 15% anul trecut și numără 120 de angajați în prezent.

De asemenea, în 2022 compania și-a lărgit aria de expertiză, introducând în portofoliu o serie de soluții tehnice noi, cu scopul de a reduce consumul materialelor folosite pe șantier și reducerea emisiilor de carbon.

Aproximativ 5% din cifra de afaceri a companiei este reinvestită anual în achiziția și modernizarea activelor fixe. Astfel, compania și-a extins parcul de utilaje și a achiziționat o foreză de ultimă generație.

În prezent, SBR Soletanche Bachy este implicată într-o serie de proiecte din retail, industrie și rezidențial, printre care mai multe hypermarketuri din țară, fabrica Knauf Târnăveni sau DOX Apartments Târgu-Mureș.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: eJobs încheie primul semestru cu o cifră de afaceri de peste 5,5 milioane euro

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...