Șase rate suplimentare prin CardAvantaj și Fidelicard

Parteneriatul dintre Fidelicard, programul de loializare al București Mall și Plaza România, și CardAvantaj, cel mai iubit card de cumpături în rate din România, continuă cu beneficii suplimentare pentru clienții celor două centre comerciale.

Până pe 15 septembrie, clienții București Mall și Plaza România se pot bucura de 5 rate suplimentare față de cele existente deja, la orice cumpărătură în rețeaua de magazine partenere CardAvantaj din aceste locații. În plus, deținătorii CardAvantaj care au și Fidelicard primesc o rată în plus, ajungând la 6 extra rate, la ambele centre comerciale.

Pe tot parcursul anului, clienții București Mall și Plaza România se bucură de numeroase beneficii în urma asocierii dintre Fidelicard și CardAvantaj, primul card de credit în lei pentru cumpărături în rate fără dobândă, cu utilizare atât națională, cât și internațională, emis de către Credit Europe Bank Romania.

În mod obișnuit, clienții posesori ai unui CardAvantaj ce dețin și Fidelicard beneficiază de două rate în plus pe acest card de credit pentru cumpărăturile făcute în magazinele partenere din cele două mall-uri. Mai mult, dacă deținătorul unui CardAvantaj aplică online pentru Fidelicard, el primește patru bilete la Cinema Movieplex – aflat în incinta Plaza România – cu o reducere de 50%. Totodată, posesorii de Fidelicard care aplică pentru CardAvantaj sunt exceptați de la plata comisionului de administrare cont curent în primul an și primesc un bonus de 50 de lei la prima tranzacție, indiferent de valoarea ei.

Campania ce oferă 5 sau 6 rate suplimentare este un beneficiu cu adevărat special pe care cele două carduri îl oferă clienţilor săi fideli în această perioadă, în care se cumulează atât reducerile, cât şi cumpărăturile specifice toamnei şi întoarcerii la şcoală.

Programul Fidelicard face parte din strategia de dezvoltare și modernizare pentru București Mall și Plaza România. Eliberarea Fidelicardului (fie el Standard, Family sau Junior) este gratuită. Mai multe detalii sunt disponibile la Info Desk și pe pagina www.fidelicard.ro.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...