Șase noi Brico Depot

Brico Depot aniversează un an de prezență pe piața din Romania prin deschiderea a șase depozite noi.

Astăzi au fost redeschise în noul format magazinele situate în Constanţa, Călăraşi, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Suceava şi Focşani.

Noutatea pe care acest val de transformări o aduce este faptul că depozitele au rămas deschise pe toată durata lucrărilor de reamenjare, cu scopul de a facilita continuitate și eficiență clienților care sunt în căutarea unor soluţii pentru proiectul lor de construcţie, dar și pentru a le oferi posibilitatea de a-și face cumpărăturile într-un ambient favorabil.

Cele şase depozite completează seria de magazine achiziţionate în 2013 şi amenajate după structura Brico Dépôt.

„Suntem aproape de finalizarea tuturor unităților achiziționate anul trecut. După un an intens, desfășurat într-un ritm de muncă alert, în care fiecare angajat și colaborator și-a adus contribuția personală, am reușit să tăiam panglica a 14 unităţi Brico Dépôt situate în Capitală şi în ţară. Este o experienţă unică! Suntem cu adevărat mândri că am reuşit să implementăm un concept nou şi inovator, dar şi un vocabular specific profesioniştilor în bricolaj, într-o perioadă atât de scurtă. Le mulțumesc tuturor angajaților și colaboratorilor pentru implicare, dar mai ales pentru profesionalismul de care au dat dovada și îi invitam pe locuitorii acestor orase să descopere universul Brico Dépôt”, a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt.

Modelul de business Brico Dépôt are la bază patru concepte esențiale prin care îşi exprimă unicitatea pe piaţa de bricolaj:

1) Volume și autoservire
2) Prețuri mici în fiecare zi
3) Comerț subliniat de produse Arivaj
4) Unități de tip depozit

Brico Dépôt se adresează atât clienților profesionisti, cât și amatorilor în bricolaj. Cu toate acestea, clientul frecvent Brico Dépôt deține o experiență peste media bricoleur-ului obișnuit.

Brico Dépôt, deţinut de compania britanică Kingfisher, operează în prezent în 14 puncte comerciale din Romania: trei în București – Pantelimon, Orhideea și Chiajna, și 11 magazine deschise în țară: Ploiești, Pitești, Brașov, Arad, Oradea, Suceava, Focșani, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Călărași și Constanța.

În fiecare din cele 14 magazine clienţii vor gasi esenţialul pentru proiectul lor de construcţii, în fiecare zi, începând cu ora 07:00.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...